Άρωμα παράδοσης στις λαμπρές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Παροικία Πάρου! (Βίντεο)

25 Νοεμβρίου 2016 18:11

Η πρωτεύουσα της Πάρου, η Παροικία, θα φορέσει σε τρείς περίπου εβδομάδες τα γιορτινά της, για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα, διοργανώνοντας λαμπρές εορταστικές εκδηλώσεις που θα γοητεύσουν, όπως κάθε χρόνο, μικρούς και μεγάλους!

Τα πάντα συζητήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου 2016, σε συνάντηση που διεξήχθη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου όπου συμμετείχαν αρμόδιοι φορείς του Δήμου (Δημοτική Κοινότητα Παροικίας και ΚΔΕΠΑΠ) άλλοι φορείς, σύλλογοι καθώς και σχολεία. Αποφασίστηκε λοιπόν, το τριήμερο 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου 2016 να αποτελέσει ένα απόλυτα γιορτινό τριήμερο που θα δώσει την ευκαιρία σε κατοίκους αλλά και επισκέπτες της Παροικίας να ζήσουν μοναδικές στιγμές ζεστασιάς αλλά και ξεφαντώματος εν όψει των ημερών που έρχονται!

Με γεύση παράδοσης θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου οι εκδηλώσεις καθώς πρόκειται να ζωντανέψει ο πανέμορφος παραδοσιακός οικισμός της Παροικίας.
Τα γραφικά σοκάκια του θα στολιστούν το πρωί και το απόγευμα πατροπαράδοτα κάλαντα θα πλημμυρίσουν την ατμόσφαιρα του σαγηνευτικού σκηνικού του.


Ως μαγευτικό θέατρο εκδηλώσεων θα παραμείνει και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου ο οικισμός, καθώς για το απόγευμα έχουν προγραμματιστεί μουσικές εκδηλώσεις και χάπενινγκ που θα καταλήξουν σε ένα μεγάλο γλέντι στο κέντρο της παλαιάς αγοράς και συγκεκριμένα στην Πλατεία των Ταξιαρχών.

Το απόγευμα της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της Εκατονταπυλιανής ενώ θα ακολουθήσουν εντυπωσιακά γιορτινά δρώμενα. Η Κυριακάτικη βραδιά θα ολοκληρωθεί με μια μεγάλη μουσική εκδήλωση.

Παράλληλα προγραμματίζονται επίσης, χριστουγεννιάτικες παραστάσεις Καραγκιόζη στο Πολυγωνικό κτήριο του ΓΕ.Λ. Πάρου (και στην Αλυκή) καθώς και έκθεση του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου στο κτήριο Δημητρακόπουλου.

Πλούσιο λοιπόν κι εφέτος και για όλα τα γούστα το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, που αναμένεται να δώσει χαρά σε μεγάλους αλλά κυρίως μικρούς παριανούς. Το κλίμα από τώρα ζεσταίνεται ευχάριστα, η γλυκιά θαλπωρή της παράδοσης στη γιορτινή Παροικία θα συνδυαστεί κι εφέτος με τη διασκέδαση, κι έτσι η θερμή προσμονή των Άγιων Ημερών δεν θα αφήσει μάλλον κανέναν ασυγκίνητο!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos