Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016 - Psts.gr

Οι αρχές Υγείας έχουν εκδώσει προειδοποίηση για κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου από πατατάκια και άλλα τηγανητά φαγητά εν μέσω αποκαλύψεων ότι περιέχουν βλαβερές χημικές ουσίες που βρίσκονται επίσης και στον καπνό του τσιγάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια σπάνια, μοναδική σε ποιότητα συναυλία, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πολυγωνικό κτήριο του ΓΕ. Λυκείου Πάρου, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό του νησιού, το βράδυ της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου 2016.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σας καλούμε σε ένα εορταστικό τριήμερο που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, στις 20:30 με την προβολή του ντοκιμαντέρ «Αρχίλοχος, η μάχη των ελπίδων», αφιέρωμα στα 40 χρόνια πολιτιστικής δραστηριότητας του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την προηγούμενη εβδομάδα, το σωματείο μας είχε κατηγορηθεί από κάποιους για πλαστοπροσωπία και αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή στα παιχνίδια μας, πράγμα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια φωτιά πάνω από το “πήδημα της Γριάς”, μια πάνω από τα Τρομάρχια, μια πάνω από την Καπαριά, μια πάνω απο τον οικισμούς του Κορθίου και μια στο Βουνί!!!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλιμάκιο της Κ.Ο. Νάξου του ΚΚΕ μαζί με τον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Κορωνίδας την Πέμπτη 10 Νοέμβρη, πραγματοποίησε περιοδεία στις πληγείσες από την μεγάλη πυρκαγιά των προηγούμενων ημερών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως συνέβη και χθες, έτσι και το σημερινό κουπόνι είναι πολύ πιο... περιορισμένο για δεδομένα σαββατοκύριακου. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Εθνικής μας με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, από την οποία προκύπτει και στοιχηματική επιλογή.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

«Είναι η ώρα που πρέπει να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, για να περάσουμε στην απέναντι όχθη. Αυτό θα ήταν η μεγάλη ευχή ενός πατέρα προς τα παιδιά του. Αυτό είναι η ευχή μου από αυτήν τη θέση», τόνισε χθες ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος από το βήμα εκδήλωσης προς τιμήν του στην Παλιά Βουλή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός μεγέθους 7,8 βαθμών έπληξε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (τοπική ώρα) την κεντρική Νέα Ζηλανδία, ανακοίνωσε το αμερικανικό γεωλογικό παρατηρητήριο USGS, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές και τσουνάμι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, σε μία αποκλειστική συνέντευξή του, λίγο πριν φτάσει στην Αθήνα, δίνει σαφή μηνύματα προς τους Ελληνες πολίτες, τους εταίρους και δανειστές της Ελλάδας, και την κυβέρνησή της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos