Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2016 - Psts.gr

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 02-10-2016 στο γήπεδο της Παροικίας Πάρου ο αγώνας της πρώτης αγωνιστική του Νότιου Ομίλου του Πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ.Κ. μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Πάρου και Πλοηγού Αντιπάρου. Η ατμόσφαιρα παρέπεμπε πιο πολύ σε γιορτή παρά σε ανταγωνισμό, λόγο των πολύ φιλικών σχέσεων που διατηρούν οι δυο ομάδες.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεκινούν το αμέσως προσεχές διάστημα οι εργασίες για το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Κύθνου, στο κτίριο του Παλαιού Δημαρχείου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο διαβήτης, το κάπνισμα και η παχυσαρκία ενοχοποιούνται από τους επιστήμονες για την πρόωρη εμφάνιση καταρράκτη σε γυναίκες που έχουν περάσει στην εμμηνόπαυση !

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

κανείς, αλήθεια, την πρώτη «συμβολική» κίνηση του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα όταν ανέλαβε την «πρώτη φορά» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ το Γενάρη 2015; Κατέθεσε στεφάνι στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, προκειμένου να το αξιοποιήσει προπαγανδιστικά, ώστε να ενισχύσει το τάχα αντιστασιακό, αριστερό κ.λπ. προφίλ του ψαρεύοντας σε θολά νερά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικά με την αναστολή λειτουργίας του Νηπιαγωγείου Μαρμάρων Πάρου για το σχολικό έτος 2016-2017 σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

υμμετείχαν περίπου 40 παιδιά από τους ναυτικούς ομίλους της Σύρου (Ν.Ο.Σ. ), της Πάρου ( Ν.Ο.Π.) και της Αντιπάρου ( ΩΛΙΑΡΟΣ )

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χαλαροί οι ρυθμοί στο σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, στο οποίο περιλαμβάνονται λιγότερες αναμετρήσεις σε σχέση με το πλούσιο Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε. Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ κλείνει με τον αγώνα Ξάνθη – Ατρόμητος, ωστόσο σε στοιχηματικό επίπεδο θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση Σάντα Κρουζ – Παλμέιρας για την Α' Βραζιλίας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μία ακόμη σημαντική επιτυχία ήρθε να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες για το Δημοτικό μας Ωδείο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Τρίτη 4 Οκτωβρίου το γραφείο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου–Αντιπάρου θα αλλάξει το ωράριο λειτουργίας του, από 9:00-13:30 σε 9:00-15:00 Δευτέρα εώς Πάρασκευή .Η αλλαγή αυτή γίνεται με σκοπό την καλύτερη συνεργασία και διευκόλυνση τών μελών μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρακαλούμε την Παρασκευή 7-10-2016 και ώρα 10.30’ να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos