Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016 - Psts.gr

Την 10-06-2016 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμούπολης, δύο ημεδαποί ηλικίας 51 και 77 ετών, γιατί ο 51χρονος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες σε ακίνητο ιδιοκτησίας της 77χρονης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 11-06-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 39χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 14/06/2016 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 14η Ιουνίου 2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:30 πρωινή να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ην 09-06-2016 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 40χρονος ημεδαπός γιατί είχε προβεί στην κατάληψη τμήματος παραλίας - αιγιαλού με ξαπλώστρες και ομπρέλες θαλάσσης, τις οποίες ενοικίαζε σε λουόμενους, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπόθεση «ειδικής πολιτικής και κοινωνικής βαρύτητας» θεωρεί η κυβέρνηση το νέο αναπτυξιακό νόμο εκτιμώντας ότι θα επιδράσει θετικά στην οικονομία και την κοινωνία και θα ενεργοποιήσει τις παραγωγικές δυνάμεις, δίνοντας ώθηση στην ανάπτυξη σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ σημείωσε χθες ότι οι ευρωπαϊκές κυρώσεις οι οποίες έχουν επιβληθεί στη Ρωσία εξαιτίας της κρίσης στην Ουκρανία δεν είναι αυτοσκοπός, επανέλαβε ωστόσο πως το κλειδί για την άρση τους συνεχίζει να είναι η εφαρμογή των ειρηνευτικών συμφωνιών του Μινσκ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Κριστίνα Γκρίμι, πρώην διαγωνιζόμενη στο μουσικό τηλεπαιχνίδι «The Voice» δολοφονήθηκε από έναν άνδρα που την πυροβόλησε εν ψυχρώ ενώσο εκείνη υπέγαφε αυτόγραφα μετά τη συμμετοχή της σε συναυλία, ανακοίνωσε η αστυνομία του Ορλάντο στη Φλόριντα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos