Τρίτη, 17 Μαϊος 2016 - Psts.gr

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - ΠΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, διοργανώνουν Ημερίδα Διαβούλευσης για τη "Μελέτη Μορφολογικών Κανόνων Δόμησης και Αρχιτεκτονικής στις περιοχές εντός και εκτός οικισμών μέχρι 2.000 κατοίκων των Περιφερειακών Ενοτήτων Άνδρου, Θήρας, Κέας - Κύθνου, Μήλου, Μυκόνου, Νάξου, Πάρου, Τήνου, Σύρου της ΠΝΑ" που ανατέθηκε από το ΥΠΕΝ και βρίσκεται σε διαδικασία διαμόρφωσης κανόνων Θεσμοθέτησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» διοργανώνει παρέμβαση στην Αντίπαρο με στόχο την πρόληψη της εξάρτησης από το διαδίκτυο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου συμμετείχε στον καθαρισμό του λιμανιού της Παροικιάς που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Μαίου 2016 με αφορμή την Παγκόσμια εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμόυ που συντoνίζει η ΗELMEPA σε συνεργασία με τον Δήμο Πάρου και τον Λιμεναρχείο Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, μεσημβρινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αυξήσεις στις τιμές μίσθωσης που επιβαρύνουν τα τραπεζοκαθίσματα στο περίφημο λιμανάκι της Νάουσας προκαλούν σοκ!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαραίτητη κρίνεται κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης η επίσκεψη της γυναίκας στον ωτορινολαρυγγολόγο, καθώς οι μεγάλες αλλαγές στο σώμα της είναι δυνατόν να επηρεάσουν το κεφάλι και τον τράχηλο, κάνοντας πιθανή την εμφάνιση διαφόρων παθήσεων!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποσό 3,2 εκατομμυρίων μάρκων, που φέρεται να εισέπραξε ως "μίζα", είναι αυτό που οδήγησε στη σύλληψη του πρώην προέδρου του ΔΣ του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, Ανδρέα Μαρτίνη και της συζύγου του Γεωργίας, σύμφωνα με το ένταλμα που εξέδωσε σε βάρος τους ο ανακριτής Διαφθοράς Νίκος Τσιρώνης για νομιμοποίηση παράνομων εσόδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι επενδύσεις είναι εδώ, η Ελλάδα εισέρχεται σε μια νέα αναπτυξιακή πορεία και η απόδειξη είναι τα εγκαίνια κατασκευής του ελληνικού τμήματος του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου που θα γίνουν το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιδραστικός. Να μια λέξη που δεν χρησιμοποιούσαμε σχεδόν ποτέ παλιότερα, ένας νεολογισμός.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μία πρωτότυπη διαφήμιση έδωσε στη δημοσιότητα του υπουργείο Τουρισμού Κύπρου, διδάσκοντας στους τουρίστες πώς να φτιάχνουν φραπέ!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos