Εκτύπωση αυτής της σελίδας

∆ηµόσια πλειοδοτική δηµοπρασία εκµίσθωσης δηµοτικού ακινήτου

25 Απριλίου 2016 15:48

Το ακίνητο θα εκµισθωθεί ως κατάστηµα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός υγειονοµικού.


Η διάρκεια της εκµίσθωσης ορίζεται έως δέκα (10) έτη.
Σαν πρώτη προσφορά για το µηνιαίο µίσθωµα ορίζεται το ποσό των επτακοσίων τριάντα ευρώ και 60 λεπτών (730,60 €) πλέον του αναλογούντος χαρτοσήµου.
Η δηµοπρασία θα διεξαχθεί στο ∆ηµοτικό κατάστηµα στην Παροικία Πάρου την 10η Μαΐου 2016 ηµέρα Τρίτη και από ώρα 10η έως 11η πρωινή.
Εάν η δηµοπρασία δεν φέρει αποτέλεσµα θα επαναληφθεί οίκοθεν από τον ∆ήµαρχο, την 17η Μαΐου 2016 ήµερα Τρίτη στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.
Η διακήρυξη θα αναρτηθεί µε φροντίδα του ∆ηµάρχου τουλάχιστον δέκα ηµέρες πριν τη διενέργεια της δηµοπρασίας µε τοιχοκόλληση αντιγράφου αυτής: στον Πίνακα ανακοινώσεων του ∆ηµοτικού καταστήµατος στην Παροικία καθώς και των γραφείων των ∆ηµοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του ∆ήµου Πάρου, στο δηµοσιότερο µέρος της έδρας του ∆ήµου (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Παροικίας και Ναούσης). Θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ∆ήµου Πάρου:www.paros.gr.
Πληροφόρηση ενδιαφεροµένων Πληροφορίες για τη δηµοπρασία και αντίγραφο της διακήρυξης παρέχονται από τον αρµόδιο υπάλληλο του ∆ήµου Πάρου, κ. ∆ηµήτριο Αντωνόπουλο στο τηλέφωνο: 2284360123 κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες.

Ο ∆ήµαρχος Πάρου
Μάρκος Ι. Κωβαίος

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr