×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Συγχαρητήριο μήνυμα Μανόλη Μαργαρίτη για τις επιτυχίες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ

14 Απριλίου 2013 12:23

Η Νάξος ζει έντονες αθλητικές συγκινήσεις, ύστερα από την τεράστια επιτυχία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ, με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στην

Α2 κατηγορία και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της Α1. Η ιστορική επιτυχία της ομάδας, που έχει κερδίσει τις καρδιές όλων των Ναξίων, μας γεμίζει με χαρά και συγκίνηση για τις προσπάθειες των αθλητριών μας, που πέτυχαν τον καλύτερο στόχο τους και έκαναν ένα όνειρο πραγματικότητα. Πριν ένα χρόνο πανηγυρίζαμε την άνοδο της ομάδας στην Α2. Τώρα απογειωθήκαμε στην Α1, με τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Η αρωγή όλων στις προσπάθειες του Πανναξιακού ΑΟΝ είναι επιβεβλημένη, για να πάμε ακόμα πιο ψηλά.
{vsig}panaxiakos-aon{/vsig}
Εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στις αθλήτριες, στη διοίκηση, στους προπονητές, στο φίλαθλο κοινό της Νάξου και σε όλους όσοι βοηθούν έμπρακτα τη μεγάλη αθλητική οικογένεια του Πανναξιακού! Εύχομαι να κατακτούν πάντα ό,τι επιθυμούν σε προσωπικό και αθλητικό επίπεδο και να προσφέρουν σε όλους εμάς τη χαρά να καμαρώνουμε για τις επιτυχίες τους! Εκ μέρους όλων των Ναξίων, αποδίδω τις θερμές μου ευχαριστίες στην ομάδα της καρδιάς μας, για τις έντονες στιγμές και την τιμή που προσφέρουν στον τόπο μας!

Ο Δήμαρχος

Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Μανόλης Μαργαρίτης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos