Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Σύρο το ‘CycladesRegatta 2014’ του Ν.Ο.Τ.Κ

30 Ιουνίου 2014 16:52

Στην Πρωτεύουσα των Κυκλάδων και στον Φοίνικα της Σύρου, τον πρώτο σταθμό του 'CycladesRegatta 2014' του Ν.Ο.Τ.Κ. άρχισαν από νωρίς

το βράδυ του Σαββάτου να τερματίζουν τα πρώτα από τα 38 σκάφη που λαμβάνουν μέρος στον αγώνα. Οι τερματισμοί ολοκληρώθηκαν νωρίς το πρωί καλύπτοντας τα 68 ναυτικά μίλια από το σημείο εκκίνησης και την Κυριακή το πρωί ο Επαγγελματικός Σύλλογος Φοίνικα Σύρου υποδέχθηκε όλα τα σκάφη με τα πληρώματα τους στον μώλο με μουσική και μπουφέ από παραδοσιακές γεύσεις και τσίπουρο. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα σε όλα τα συμμετέχοντα σκάφη και παγοσακούλα από τον Αλέξη Μενδρινό «Σύριγγας».

Την Κυριακή το βράδυο Σύλλογος Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου,με αφορμή τα 20 χρόνια του αγώνα και τα 20 χρόνια από τον θάνατο του Μάνου Χατζιδάκι, πραγματοποίησε συναυλία με τραγούδια του Μάνου και ελαφρολαικό πρόγραμμα με την συμμετοχή της Ορχήστρας των Κυκλάδων, υπό τη διεύθυνση του Νίκου Κυπουργού, στην έπαυλη Τσιροπινά στην Ποσειδωνία της Σύρου. Μετά την συναυλία ο Δήμος Σύρου σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου δεξιώθηκαν όλους τους αθλητές στην τελετή απονομής των νικητών του πρώτου σκέλους με χορευτικά από τον Πολιτιστικό σύλλογο Ποσειδωνίας «Ο Ποσειδών» και μπάρμπεκιου με κρασί.

Μετά την απονομή, πάρτυ με κερασμένη μπύρα «ΜΥΘΟΣ» διοργάνωσε το μπάρ «PORTOLANO».

Τον αγώνα ακολουθεί η Κανονιοφόρος «ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ» του Πολεμικού Ναυτικού.

Οι νικητές της Ιστιοδρομίας Φάληρο- Σύρος είναι :

1οςORCi overall: ANAX (Νίκος Αναγνώστου) ΝΟΤΚ

1οςORCi 1 : Αφρόεσσα (Κων/νος Γκρέτσος) ΝΑΟΒ

1οςORCi 2 : ANAX (Νίκος Αναγνώστου) ΝΟΤΚ

1ος ORC club overall: Βell Angiolina (Σπύρος Πλειαδάκης) ΣΕΑΝΑΤΚ

1ος ORC club 1 :Manooli too (Αλέξης Θεοδωρίδης) ΝΟΤΚ

1ος ORC club 2 : Βell Angiolina (Σπύρος Πλειαδάκης) ΣΕΑΝΑΤΚ

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr