Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άτυχοι ο Καλλίας και ο Μίνο. Ματαιώθηκαν οι βαλκανικοί αγώνες

10 Μαρτίου 2016 12:43
ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Άτυχοι ο Καλλίας και ο Μίνο. Ματαιώθηκαν οι βαλκανικοί αγώνες

test2

react2 2025

skandalis77

Newsroom Newsroom

Ματαιώθηκαν οι βαλκανικοί αγώνες ανωμάλου δρόμου οι οποίοι είχαν προγραμματιστεί να διοργανωθούν στην Σερβία αυτό το Σαββατοκύριακο.


Οι διοργανωτές επικαλέστηκαν τις κακές καιρικές συνθήκες και τις πλημμύρες στην περιοχή των αγώνων και ακύρωσαν τους αγώνες. Έτσι ο Χρήστος Καλλίας και ο Γιώργος Μίνο έχασαν την ευκαιρία συμμετοχής σε μια διεθνή διοργάνωση.
Προσεχής αγώνας του Χρήστου Καλλία θα είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα ημιμαραθωνίου στις 20 Μαρτίου όπου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη απόσταση. Την ίδια ημερομηνία, στην ίδια απόσταση αλλά στα Τρίκαλα θα αγωνιστεί ο Γιώργος Μίνο με στόχο ένα νέο ατομικό ρεκόρ.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet