Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σφύριγμα λήξης στο Paros Beach Handball Tournament. Τα ενθουσιώδη λόγια των παικτών και η πρόσκληση του Δημάρχου Πάρου! (Βίντεο + Φωτό)

25 Ιουνίου 2017 23:19

Έληξε την Κυριακή το μεσημέρι 25 Ιουνίου το τουρνουά Beach Handball που διεξήχθη με επιτυχία στην Πάρο το Σαββατοκύριακο 24 – 25 /6. Τα χαμόγελα των αθλητών και των παραγόντων του αθλήματος, οι ενθουσιώδεις δηλώσεις τους για τη άριστη παρθενική διοργάνωση του τουρνουά στο νησί αλλά και τη φιλοξενία και ομορφιά της Πάρου, έδωσαν τον τόνο της επιτυχίας σε ένα πανελλήνιας εμβέλειας αθλητικό γεγονός που άφησε κάτι παραπάνω από ικανοποιημένους όλους τους συμμετέχοντες.

Στο τουρνουά της Πάρου, στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Handball 2017, μετείχαν οκτώ ομάδες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας που αγωνίστηκαν σε δύο ομίλους τεσσάρων ομάδων. Την Κυριακή, τελευταία μέρα του τουρνουά, διεξήχθησαν δύο ημιτελικοί στους οποίους βρέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες που τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις των ομίλων. Μεγάλος νικητής της ημέρας αναδείχτηκε η δυνατή ομάδα Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, ενώ τη δεύτερη και την τρίτη θέση κατέλαβαν, οι επίσης πολύ καλές ομάδες Θρακομακεδόνες και Γ.Σ. Δράμας αντίστοιχα.



Πλούσιο θέαμα, ζωντάνια και πάθος, θεαματικά γκολ, εντυπωσιακές φάσεις και ενθουσιώδεις επιθετικοί ή αμυντικοί ελιγμοί που έδωσαν έντονο παλμό στην αγωνιστική προσπάθεια των παικτών και ξεσήκωναν κάθε φορά τον ενθουσιασμό του φίλαθλου κόσμου, ήταν ο απολογισμός της χαράς που πρόσφεραν οι υψηλού επιπέδου αθλητές στη διοργάνωση της Πάρου. Παίκτες των νικητήριων ομάδων μίλησαν με τα θερμότερα λόγια για το νησί της Πάρου και την άψογη διοργάνωση του αθλητικού γεγονότος, χωρίς να κρύψουν επίσης τον ενθουσιασμό τους για την απαράμιλλη παριανή φιλοξενία που τους αγκάλιασε. Κάποιοι ευχήθηκαν μάλιστα να έρθουν και του χρόνου να παίξουν στην Πάρο και γιατί όχι, το νησί να γίνει οικοδέσποινα ενός Final 4!

Εξάλλου, και ο ίδιος ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, εκφράζοντας απόλυτα ευχαριστημένος τη πρόθεση φιλοξενίας μελλοντικών τουρνουά στο νησί, δήλωσε με νόημα στην τελετή λήξης: «Σας περιμένουμε και του χρόνου...!»
Κατά την τελετή λήξης του Paros Beach Handball Tournament 2017, απονεμήθηκαν μετάλλια και κύπελλα στις νικήτριες ομάδες.
DSC09708.jpg DSC09709.jpg DSC09710.jpg

DSC09712.jpg DSC09715.jpg DSC09716.jpg

DSC09718.jpg DSC09719.jpg DSC09720.jpg

DSC09722.jpg DSC09727.jpg DSC09730.jpg

DSC09731.jpg DSC09732.jpg DSC09734.jpg

DSC09735.jpg DSC09736.jpg DSC09738.jpg

DSC09739.jpg DSC09740.jpg DSC09742.jpg

DSC09743.jpg

Η Πάρος είναι ο ιδανικός τόπος διακοπών προσφέροντας ανέσεις και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για όλα τα γούστα σε κάθε επισκέπτη!

Αν λοιπόν, βρεθείτε στην Πάρο γνωρίστε τις ομορφιές του νησιού με τα Υπερσύγχρονα Λεωφορεία της Anemomylos Travel! Σιγουριά, άνεση και προπαντός ασφαλείς μετακινήσεις εγγυάται η εταιρεία για την οργάνωση των χερσαίων εκδρομών σας! Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας σας παραλαμβάνει από το λιμάνι ή το αεροδρόμιο του νησιού και σας υπόσχεται ευχάριστες μετακινήσεις είτε για Shared Bus Transfer, είτε για Private Transfer ή ακόμη για Luxury Private Transfer! Η Anemomylos Travel βρίσκεται στην πλατεία Αλυγαριάς στην Παροικία και υπόσχεται να ικανοποιήσει με υπευθυνότητα κάθε σας περιηγητική επιθυμία!

Διαφορετικά, αν θέλετε να περιπλανηθείτε με την παρέα σας στο νησί απολαμβάνοντας την οδήγηση μέσα από μαγευτικές διαδρομές, νοικιάστε στην Παροικία αυτοκίνητο από την εταιρεία Αthina Rent A Car. Μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων, μικρά, μεγάλα και πολλές μάρκες σας περιμένουν σε ανταγωνιστικές τιμές και με ειδικές προσφορές. Αποκλειστικά καινούρια και ασφαλή οχήματα, με δωρεάν απεριόριστα χιλιόμετρα κινήσεως, πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, 24ωρη για την Πάρο οδική βοήθεια και Extra υπηρεσίες χωρίς κρυφές χρεώσεις προσφέρονται με υπευθυνότητα από την εταιρεία Athina Rent A Car που σας εγγυάται άνετη, ασφαλή και ευχάριστη οδήγηση για ξένοιαστες βόλτες στο νησί της Πάρου. Η εταιρεία με έδρα τον Πειραιά διατηρεί υποκατάστημα στην Παροικία.

Κι αν πεινάσατε με τις βόλτες και τις περιηγήσεις σας έχουμε την πιο γευστική λύση! Στην παραλία της Παροικίας, το ψητοπωλείο «Μπριζολάδικο» θα σας αποζημιώσει με τις λαχταριστές ψητολιχουδιές του και τους νόστιμους κρεατομεζέδες του ψημένους στα κάρβουνα! Το «Μπριζολάδικο» εδώ και χρόνια, αποτελεί συνώνυμο της απόλυτης γευστικής απόλαυσης για τους λάτρεις της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας προσφέροντας αγνά, μαγειρεμένα με μεράκι, εξαιρετικά πλούσια γευστικά πιάτα που θα σας χορτάσουν, σε ένα ιδανικό δίπλα στην θάλασσα περιβάλλον με φιλική και πάντα άψογη εξυπηρέτηση!

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr