Η ομάδα του Ζιάγκου επικράτησε δύσκολα με 77-75 του Αμαρουσίου και πήγε στο 2-3, πανηγυρίζοντας παράλληλα την πρώτη νίκη στην έδρα της, στο σπίτι της. Πήγε να επιστρέψει από το -17 το Μαρούσι.
{https://exchange.glomex.com/video/v-ddycbreajf7l?integrationId=eexbs17m2ojdwi7}
{https://exchange.glomex.com/video/v-ddyc88f7osdl?integrationId=eexbs17m2ojdwi7}
{https://exchange.glomex.com/video/v-ddycfgs9m73t?integrationId=eexbs17m2ojdwi7}
{https://exchange.glomex.com/video/v-ddy9m0rj4whl?integrationId=eexbs17m2ojdwi7}
{https://exchange.glomex.com/video/v-ddybz4b42nw9?integrationId=eexbs17m2ojdwi7}
Το ματς...
Στο πρώτο δεκάλεπτο καμιά από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να ξεφύγει, με τον Χέσον να γράφει με 20-16. Με Άπλμπι, Έβανς και Ρέι οι Μυκονιάτες έκαναν το 38-32 στο 18', με τον Σάλας να ρίχνει τη διαφορά στους 4 πόντους λίγο πριν το ημίχρονο.
O Έβανς κάρφωσε εντυπωσιακά για το 60-51, ένα λεπτό πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. Η ομάδα του Ζιάγκου συνέχισε με το πόδι στο γκάζι και με τον Κάναντι έγινε το 71-54 στα 34'. Το Μαρούσι δεν τα παράτησε και ανέβασε απόδοση, βελτιώνοντας τα πράγματα σε άμυνα και επίθεση. Ο Ρέινολντς μείωσε σε 65-57 στο 37'. Ο Γουίλιαμς κάρφωσε για το 65-62 για μια απίστευτη αντεπίθεση, ενώ ο Σάλας ισοφάρισε για το 75-75. Ο Απλμπι με παλικαρίσιο καλάθι στα 7 δευτερόλεπτα χάρισε τη νίκη στη Μύκονο.
Για τους νικητές 13 είχε ο Ρέι και 12 μέτρησε ο clutch Άπλμπι. Στον αντίποδα ο Σάλας τελείωσε την αναμέτρηση με 19 και 12 ριμπάουντ , ενώ ο Τζακόρι Γουίλιαμς είχε 16 με 9 ριμπάουντ.


