Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός

08 Νοεμβρίου 2009 00:00

NΑΞΟΣ 05- 06/12 (ΑΝΔΡΙΚΟ) - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο. - ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ 78 - 69 - ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ

 

Για 38 λεπτά ήταν μπροστά στο σκόρ ο Μαρπησσαϊκός, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ανδρών Πανναξιακό, στο κλειστό γυμναστήριο της Νάξου, όμως στο τελευταίο δίλεπτο οι δυνάμεις και οι ελλείψεις πρόδωσαν τον Μαρπησσαικό που είδε ο όνειρο του (να κερδίζει μέσα στην έδρα του το Πανναξιακό) να χάνεται. ¨Απίστευτος¨ ο Καζακίδης με 27 πόντους(5 τρίποντα), ¨Δίδυμοι Πύργοι¨ ο Δαβερώνας και ο Πολυχρονάκης, ¨Βέλη¨ ο Καπάρος με τον Μάρκου.

Μαρπησσαϊκός (Μουρογιάννης) : Πετρόπουλος Φ. , Μάρκου 6, Κουνής , Μαύρης 3, Καζακίδης 27(5 τριπ.), Χερουβείμ, Γιαννούλης 1, Γκράντ, Δαβερώνας 17, Πολυχρονάκης 10, Καπαρός 5, Πετρόπουλος Π.

ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ - ΑΠΑΣ ΦΑΝΑΡΙΑ ΝΑΞΟΥ 48 - 72

Την επόμενη ημέρα μετά το ντέρμπι που έζησαν οι παίκτες του Μαρπησσαϊκού και τη μεγάλη απογοήτευση για την ήττα, κλήθηκαν ν ' αντιμετωπίσουν τη 2η ομάδα της Νάξου τα ¨Φανάρια¨ πάλι στο κλειστό γυμναστήριο της Νάξου!

Το πρώτο δεκάλεπτο 14-19 για τα Φανάρια και στο ημίχρονο 31-26 για τους Παριανούς. Το τρίτο δεκάλεπτο 41-45 για τα φανάρια και στο τέταρτο δεκάλεπτο η υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά της Πάρου(μετά απο 2 αγώνες σε λιγότερο απο 12 ώρες!!!) τους έφτασε στα ορία τους με αποτέλεσμα να ¨ξεφουσκώσουν¨ και να μην μπορούν να χτυπήσουν το παιχνίδι.

Έτσι ο προπονητής Μουρογιάννης Βαγγέλης χρησιμοποίησε σ' όλο το τέταρτο δεκάλεπτο τους ¨πιτσιρικάδες¨ και το παιχνίδι τελείωσε με το πλασματικό σκορ 48-72 υπέρ των Φαναριών. Ο Καζακίδης με 23 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού.

Μαρπησσαϊκός (Μουρογιάννης) : Πετρόπουλος Φ. , Μάρκου 4, Κουνής , Μαύρης 2, Καζακίδης 23, Χερουβείμ, Γιαννούλης, Γκράντ, Δαβερώνας 7, Πολυχρονάκης 6, Καπαρός 6, Πετρόπουλος Π.    

Ο προπνητής Μουρογιάννης Βαγγέλης δήλωσε σχετικά με το κλειστό γυμναστήριο:

Είναι αδικία γι' αυτά τα παιδιά της Πάρου με το ανεξάντλητο ταλέντο που διαθέτουν να μην μπορούν να προπονηθούν και ν' αγωνιστούν ¨επι ίσοις όροι¨ με τα παιδιά της Νάξου ή της Σύρου ή της Σαντορίνης και να νιώθουν πραγματικά σαν παιδιά ενός κατώτερου Θεού χωρίς το δικό τους ¨σπίτι¨. Ας ελπίσουμε οτι τα παιδιά τους θα έχουν τουλάχιστον το περιβόητο κλειστό γυμναστήριο για να αγωνίζονται κάποτε στην έδρα τους!¨.

Με αφορμή τα παραπάνω Θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα, υπάρχει εδώ και πάρα πολύ καιρό μια απόφαση από το Υπουργείο Παιδείας για τη κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων - κλειστό γυμναστήριο στο χώρο του δημοτικού σχολείου Αρχιλόχου - Μάρπησσας.

Η εκτέλεση του έργου ανατέθηκε στη Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Κυκλάδων και αυτή τη στιγμή ο φάκελος βρίσκεται στο Επαρχείο Πάρου.

Που είναι λοιπόν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν γι' αυτό το έργο???

Ας μας πουν επιτέλους σε ποιο στάδιο βρίσκεται γιατί κλειστό ακούμε και κλειστό δεν βλέπουμε!

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr