Εκτύπωση αυτής της σελίδας

AMEΣ Μαρπησσαϊκός

23 Μαρτίου 2010 00:00
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 20-21 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΣΤΟ 3ο ΣΚΑΛΙ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Το Σαββατοκύριακο 20-21 Μαρτίου διοργανώθηκε στη Σαντορίνη η τελική φάση(φάιναλ φορ) για το πρωτάθλημα Κυκλάδων κορασίδων.

Στον πρώτο ημιτελικό η ομάδα της Πάρου αντιμετώπισε τον ΗΦΑΙΣΤΟ Σαντορίνης.Μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πάθος και ένταση η Σαντορίνη προηγήθηκε 25-10 στο πρώτο ημίχρονο και το τελικό σκορ ήταν 59-33 υπέρ της Σαντορίνης.
Στον δεύτερο ημιτελικό Α.Ο.ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 82-20

Την Κυριακή οι ηττημένοι των ημιτελικών αναμετρήθηκαν μεταξύ τους. Ο ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ εύκολα και χρησιμοποιώντας όλες τις παίκτριες  πήρε διαφορά στο ημίχρονο 28-14 και με τελικό σκορ 50-35 πήρε τη νίκη και κατέκτησε την τρίτη θέση.
Στον μεγάλο τελικό η Ερμούπολη μπήκε δυναμικά στον αγώνα και κατάφερε εύκολα να πάρει τη νίκη και την πρώτη θέση στις Κυκλάδες με σκορ 79-46. 
  
Ο Αμες Μαρπησσαικός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό Σαντορίνης και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο τους κύριο Ορφανό Μανώλη για την φιλοξενία στο όμορφο νησί της Σαντορίνης.

Α.Ο.ΗΦΑΙΣΤΟΣ-ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ 59-33
Αγωνίστηκαν(Μουρογιάννης) : Σίνα, Μετζιδάκη, Θεοδωράκη 2, Γκράντ 8,Λουκή, Καπούτσου, Κεφάλα 2, Καπαρού 20, Καλακώνα, Λέκκα, Σιφάκη 1, Σκανδάλη.

ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ-Α.Σ.ΑΤΛΑΝΤΑΣ 50-35
Αγωνίστηκαν(Μουρογιάννης) : Σίνα, Μετζιδάκη, Θεοδωράκη 13, Γκράντ 16,Λουκή, Καπούτσου, Κεφάλα , Καπαρού 19, Καλακώνα, Λέκκα 2, Σιφάκη , Σκανδάλη.

ΜΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις κορασίδες του Μαρπησσαικού που παρ΄ όλο που ήμασταν η μόνη ομάδα από τις υπόλοιπες 3 που δεν προπονείται σε κλειστό γυμναστήριο, καταφέραμε όλοι μαζί να δείξουμε ότι με δουλειά και υπομονή μπορούμε να έχουμε λόγο στα Μπασκετικά δρώμενα των Κυκλάδων τόσο στις μικρές ηλικίες όσο και στα υπόλοιπα τμήματα.Ευχαριστώ όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και προσπαθούν και αυτοί να είναι κοντά μας και να μας βοηθάνε στα προβλήματα μας.Ας ελπίζουμε ακόμη ότι κάποτε θα έχουμε και εμείς την δικιά μας "στέγη" για να μπορέσουμε να παίξουμε στο νησί μας να μας παρακολουθούν οι γονείς και οι φίλοι των παιδιών αλλά να μπορούμε και εμείς να φιλοξενούμε και να διοργανώνουμε τέτοιους αγώνες. 

   Final 4 πρωτάθλημα Παίδων
Το final 4 για το πρωτάθλημα παίδων θα γίνει στη Σύρο 26-27/3.
Παρασκευή 26/3 ΑΣΣ ΑΤΛΑΝΤΑΣ-Α.Ο.ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ 18:30 

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ-ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ 20:15.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/3 ΤΕΛΙΚΟΣ 09:00

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr