×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπάσκετ: Ο ΑΟ Πάρου σήμερα με τον Διαγόρα Ρόδου

08 Μαϊος 2013 09:48
ΜΠΑΣΚΕΤ
Μπάσκετ: Ο ΑΟ Πάρου σήμερα με τον Διαγόρα Ρόδου

test2

test2

Την πρωταθλήτρια ομάδα Δωδεκανήσου, Διαγόρα Ρόδου, θα αντιμετωπίσει σήμερα

η ομάδα του ΑΟ Πάρου (Πρωταθλητής Κυκλάδων) στην πρεμιέρα του Γ' ομίλου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων στο μπάσκετ. Ο ΑΟΠ βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Αθήνα, όπου και κατέλυσε η αποστολή σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς και θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα.

Ακόμα, για το ίδιο όμιλο στις 7 το απόγευμα θα ξεκινήσει η αναμέτρηση Πολυκράτη Σάμου - ΑΓΕ Χαλκίδος, ενώ ρεπό έχει ο Κύδων Χανίων.

Τέλος, το κλειστό γυμναστήριο του Μετς βρίσκεται στην οδό Μουσούρου, στο Παγκράτι, δίπλα στο 1ο νεκροταφείο Αθηνών και σε απόσταση 300 μέτρων από το Καλλιμάρμαρο στάδιο. Η χωρητικότητα του γυμναστηρίου είναι 1.500 θέσεις.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet