Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Euroleague - Πιτίνο: Η ατμόσφαιρα στα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός δεν υπάρχει πουθενά στο μπάσκετ

04 Απριλίου 2020 18:42

Η Euroleague παρουσίασε το focus που είχε ετοιμάσει για τον Αμερικανό προπονητή, με τον ίδιο να στέκεται στα «αιώνια» ντέρμπι


Ο Ρικ Πιτίνο μπορεί να έφυγε από την χώρα μας και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ωστόσο η Euroleague μας τον θύμισε, μέσα από ένα ωραίο μικρό αφιέρωμα.

Σε αυτό, ο 67χρονος κόουτς αναφέρεται στα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, παιχνίδια που όμοιά τους δεν υπάρχουν στο άθλημα του μπάσκετ και τα Λούιβιλ - Κεντάκι θύμιζαν... Εκκλησία μπροστά τους, όπως είχε πει πολλές φορές.

«Στο κολεγιακό μπάσκετ οι αγώνες Κεντάκι - Λούβιλ ή Νορθ Καρολάινα - Ντιουκ έχουν την μεγαλύτερη αντιπαλότητα. Αυτοί οι αγώνες έχουν ατμόσφαιρα... Εκκλησίας, συγκριτικά με τα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Το πνεύμα πίσω από το παιχνίδι δεν συγκρίνεται με αυτό που έχουμε στις ΗΠΑ. Δεν έχω ζήσει ξανά κάτι τέτοιο ποτέ ξανά στην ζωή μου».

Για ακόμα μια φορά εκθείασε τον Νικ Καλάθη, λέγοντας «έχω κοουτσάρει τον Μάτζικ Τζόνσον και τον Λάρι Μπερντ, αλλά ο Νικ Καλάθης είναι ο καλύτερος πασέρ που έχω δει στην ζωή μου» αλλά και τον Τζίμερ Φριντέτ, για τον οποίο σχολίασε «Ο Στεφ Κάρι είναι πιθανότητα ο καλύτερος σουτέρ στον κόσμο. Ο Τζίμερ Φριντέτ είναι ο επόμενος που θα κοιτούσα στην λίστα με τους εξαιρετικούς σουτέρ».

Όσο για τους «πράσινους» οπαδούς; «Υπάρχει μια φανταστική σύνδεση με τον κόσμο. Καταλαβαίνουν πόσο τους συμπαθώ και ισχύει το αντίστροφο. Ένιωσα πολύ όμορφα μέσα μου για τον τρόπο που με υποδέχθηκαν».

protothema.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr