Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Eurobasket 2022: «Πάμε για το επόμενο» το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον αγώνα με τη Γερμανία

13 Σεπτεμβρίου 2022 16:07

Έτοιμη για το νέο μεγάλο παιχνίδι μέχρι το επόμενο στο Eurobasket 2022 είναι η Εθνική Ελλάδος η οποία σήμερα (13/09) στις 21:30 (ΕΡΤ1) θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία με στόχο την πρόκριση στους 4 της διοργάνωσης.

Το μήνυμα για πρόκριση φρόντισε να στείλει ο σταρ της Εθνικής Ελλάδος, Γιάννης Αντετοκούνμπο, με ένα βίντεο το οποίο ανήρτησε στο Instagram από την εμφάνισή του στον αγώνα με την Τσεχία για τη φάση των 16 και το οποίο φρόντισε να πλαισιώσει με τη λεζάντα: «Πάμε για το επόμενο».

 {https://www.instagram.com/reel/Ciay2RWJgId/?utm_source=ig_web_copy_link}

Την αυλαία για τη φάση των 8 ανοίγει ο αγώνας Ισπανίας-Φινλανδίας (18:30, ΕΡΤ3) ενώ την Τετάρτη για πρόκριση στην τετράδα θα μονομαχήσουν Γαλλία - Ιταλία (18:15, ΕΡΤ3) και Σλοβενία - Πολωνία (21:30, ΕΡΤ1)

Ιτούδης: Οι αγώνες αυτοί είναι do or die

«Η Γερμανία είναι ένας πάρα πολύ ικανός αντίπαλος. Έχει τα πάντα στο παιχνίδι της. Παίζει στην έδρα της, έχει δημιουργούς, έχει εκτελεστές, έχει μέγεθος, παίζει με πολύ καλό ρυθμό, έχει αρκετές απομονώσεις και ικανότητες στο ένας εναντίον ενός και μπορεί να προσαρμόσει τις άμυνές της. Αναμφίβολα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, δεν υπάρχει μόνο ο Σρέντερ ή ο Βάγκνερ. Ο Λο κάνει ένα πολύ καλό Ευρωμπάσκετ και γενικά είναι ένα σύνολο η Γερμανία με πολλούς αυτοματισμούς και πολύ καλή χημεία» είπε από την πλευρά του ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Δημήτρης Ιτούδης, επιχειρώντας μια «ακτινογραφία» του αντιπάλου μας.

Στην ερώτηση αν θα παίξει ρόλο η διαχείριση της πίεσης από τις δύο ομάδες, ο Δημήτρης Ιτούδης απάντησε: «Η Γερμανία θα έχει υποστήριξη, δεν ξέρω αν αυτό θα σημαίνει και πίεση. Εμείς είχαμε μεγάλη συμπαράσταση από τους Έλληνες χθες, θεωρώ πως αύριο θα είναι σε μεγαλύτερο αριθμό. Ο καθένας προσπαθεί να διεκδικήσει κάτι σε έναν τέτοιο τελικό, αυτή είναι η φύση αυτών των αγώνων, είναι do or die».

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα