Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Eurobasket 2022: Η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τον αποκλεισμό

14 Σεπτεμβρίου 2022 13:25

Βαριά ήττα γνώρισε η Εθνική Ομάδα από την Γερμανία στον προημιτελικό του Eurobasket 2022 το βράδυ της Τρίτης και έμεινε για ακόμα μία φορά εκτός διεκδίκησης μεταλλίων.

Παρά τις μεγάλες προσδοκίες που είχε δημιουργήσει, η «Eπίσημη Αγαπημένη» με τις 6 νίκες που μετρούσε μέχρι και τον αγώνα με τους οικοδεσπότες Γερμανούς, η Εθνική δεν κατάφερε επουδενί να περιορίσει το κονσέρτο που έστησαν οι απίθανοι Γερμανοί πίσω από την γραμμή των 6,75 και γνώρισε την ήττα με 107 - 96.

Φυσικά δεν υπάρχει κανείς στην Ελλάδα που να έχει στεναχωρηθεί περισσότερο από τους παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη. Ο Γιαννούλης Λαρετζάκης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο λύγισαν μετά το τέλος της αναμέτρησης αλλά η υγεία που εξέπεμπε αυτή η ομάδα, όπως και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της, δείχνουν ότι ο κύκλος αυτής της φουρνιάς παικτών δεν έχει κλείσει ακόμα.

Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου ή μηχανής με έως 12 άτοκες δόσεις!
σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

 Τι επόμενο ραντεβού της Εθνικής είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, έχοντας πάρει ήδη σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση μέσω των προκριματικών και για αυτή την διοργάνωση άλλωστε ο Δημήτρης Ιτούδης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα: «Όταν πέφτεις, πρέπει να σηκώνεσαι».

{https://www.instagram.com/reel/Cid6dLBL8ww/?utm_source=ig_web_copy_link}

Ο κορυφαίος παίκτης και ηγέτης της ομάδας Γιάννης Αντετοκούνμπο, που παρακολούθησε τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης από τα αποδυτήρια καθώς αποβλήθηκε με δεύτερο αντιαθλητικό φάουλ, έστειλε και εκείνος το δικό του μήνυμα μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανεβάζοντας βίντεο στο οποίο ο ίδιος αλλά και τα αδέρφια του, τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο. Από κάτω το μόνο του σχόλιο ήταν η σημαία της Ελλάδας και μία γαλάζια καρδιά.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα