Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΛεΜπρόν: Ο «Βασιλιάς» κάθισε στο θρόνο του πρώτου σκόρερ όλων των εποχών

08 Φεβρουαρίου 2023 17:59

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγραψε με πελώρια γράμματα το όνομά του στην ιστορία του ΝΒΑ, αφού είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του NBA, ξεπερνώντας τον θρυλικό Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έμοιαζε να βρίσκεται σε μία καταιγίδα... χρυσόσκονης. Η αναμέτρηση των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ήταν στημένη γύρω απ' αυτόν. Και εκείνος το απολάμβανε.

Εμφανίστηκε στο γήπεδο φορώντας ένα κοστούμι. Έτοιμος να γιορτάσει. Στην προθέρμανση θέλησε να περάσει το μήνυμά του: Θα κάνει ό,τι μπορεί για να σπάσει το ρεκόρ. Αυτό... μαρτυρούσαν τα ακουστικά του, με τον αριθμό 38.388, με χρυσά γράμματα, στο πάνω μέρος του.

Στις εξέδρες της έδρας των Λέικερς υπήρχε ο θρύλος Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ. Έτοιμος να παραδώσει κάτι που του άνηκε για 38 χρόνια. Και δεν ήταν μόνο αυτός. Η οικογένειά του Τζέιμς ήταν εκεί. Με τον Τζέιμς να μιλάει με τα παιδιά του στο ημίχρονο, καθήμενος στη βάση της μπασκέτας. Και να τους λέει ότι θα επιχειρήσει να κάνει το ρεκόρ στην 3η περίοδο! Ο κολλητός του Ντουέιν Γουέιντ. Ο θρύλος των Λέικερς, Μπομπ ΜακΑντού. Ο ράπερ Τζέι Ζι. Και η λίστα μάλλον μοιάζει ατελείωτη.

lepron tzeims

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα