Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του σε ηλικία 31 ετών!

22 Ιουνίου 2025 16:23
ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του σε ηλικία 31 ετών!

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Ο διεθνής αθλητής του Παναθηναϊκού μέσω μια συγκινητικής ανάρτησης στα social media ενημέρωσε πως... κρεμάει τα παπούτσια του

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανακοίνωσε το τέλος της μπασκετικής του καριέρας ως αθλητής, σε ηλικία μόλις 31 ετών!

Μέσα από μία δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανακοίνωσε πως αποφάσισε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, όντας νέος ακόμα στην αθλητική του καριέρα.

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό το 2024 αναφέρθηκε στην απόφαση αυτή, υπογραμμίζοντας το ρόλο που έπαιξαν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό και την Παρτίζαν όπου αγωνίστηκε ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο «δέσιμο» που έχει με τον Παναθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην ΕΟΚ.

Το μήνυμα του Ιωάννη Παπαπέτρου:

Από που να ξεκινήσω... στη ζωή υπάρχουν στιγμές όπου - αν και ξέρεις ότι έρχονται - εξακολουθούν να είναι τρομερά δύσκολες να τις αντιμετωπίσεις.

Δύο χρόνια πριν, τον Οκτώβριο του 2023, όταν ταξίδευα στο Κατάρ για το χειρουργείο στο γόνατό μου, μία σκέψη πέρασε από το μυαλό μου για πρώτη φορά: Πιθανόν το ταξίδι μου ως παίκτης του μπάσκετ έφτασε σε ένα τέλος.

Οι γιατροί προσπάθησαν να με ενθαρρύνουν, αλλά τα σημάδια ήταν ήδη εκεί.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά, σήμερα, μετά από πολλή σκέψη και πολλές ειλικρινείς συζητήσεις, και με τη στήριξη της οικογένειάς μου και των ανθρώπων που αγαπώ και εμπιστεύομαι, εκείνη η σκέψη έγινε απόφαση. Με απέραντη ευγνωμοσύνη για αυτό το ταξίδι, η μέρα έφτασε — η μέρα να κλείσω αυτό το όμορφο κεφάλαιο της ζωής μου.

Δεν είχα φανταστεί έτσι το τέλος και πίστευα ότι το τελευταίο σφύριγμα θα ερχόταν πολύ αργότερα. Αλλά ένας φίλος μου είπε μία στιγμή: «Ό,τι συμβαίνει στη ζωή μπορεί να γυρίσει σε καλό, ή μπορεί να γυρίσει σε κακό. Από το μεγαλύτερο καλό, μπορεί να βγει κακό και από το μεγαλύτερο κακό, κάτι καλό μπορεί βγει κάτι καλό».

Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Και με αυτό το σκεπτικό και με σεβασμό προς τον εαυτό μου, πήρα αυτή την απόφαση...

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Μύκονος - Περιστέρι 92-88: Πέρασε στα Play Offs και συνεχίζει να γράφει ιστορία! (Bίντεο)
  • Ο Παναθηναϊκός διέλυσε 97-62 την Εφές και πήρε την 7η θέση στη regular season της Euroleague (Βίντεο)
  • Διπλό Final Four στην Ε.Σ.Κ.Κ. - Κορασίδων με την παρουσία του Α.Ο.Π. και Παίδων με τη συμμετοχή του Μαρπησσαϊκού
  • Παναθηναϊκός: Όλα τα σενάρια κατάταξης για τους πράσινους μετά τη νίκη της Ρεάλ επί του Ερυθρού Αστέρα
  • Δείτε βίντεο: Ρομπότ... μπασκετμπολίστας με ύψος 2,19 που βασίζεται αποκλειστικά στην τεχνητή νοημοσύνη εντυπωσίασε στο παρκέ
  • Στο φάιναλ φορ του BCL η ΑΕΚ - Πέταξε εκτός την Μπανταλόνα