Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016 - Psts.gr

O Χορευτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου υποδέχτηκε και επίσημα το 2016 με την κοπή της πίτας του, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, στην αίθουσά του στη Νάουσα, παράλληλα με την ετήσια Γενική Συνέλευση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με βασική «κόκκινη γραμμή» τη μη μείωση των κύριων συντάξεων προσέρχεται σήμερα η κυβέρνηση στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς, με το κουαρτέτο να της ζητά να ανοίξει τα χαρτιά της για αλλαγές και στην φορολογία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι κρύβουν οι νέοι κωδικοί στα έντυπα Ε2 και Ε3 - Ποιοι θα πληρώσουν αυξημένη προκαταβολή φόρου - Τι ισχύει για τα ανείσπρακτα ενοίκια - Παράταση μέχρι τις 30 Ιουνίου για την απόσυρση ΙΧ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού, που αγνοεί συστηματικά –όπως τονίζουν– τις κλήσεις του για συνάντηση και συζήτηση, τα έβαλε το Σωματείο Εργαζομένων στον Χώρο του Χορού. Το Δ.Σ. του ΣΕΧΩΧΟ, με πρόεδρο την Αγγελική Στελλάτου, σε διαμαρτυρία του υποστηρίζει ότι έχουν καταθέσει καιρό τώρα συγκεκριμένες προτάσεις για τα προβλήματα του χώρου τους, όμως χωρίς απαντήσεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το σκήπτρο της εταιρείας με την μεγαλύτερη αξία στον κόσμο έκλεψε από την Apple η Alphabet, έχοντας πλέον χρηματιστηριακή αξία περίπου 568 δισ. δολαρίων έναντι 535 δισ. της μέχρι πέρυσι πρωταθλήτριας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκληρές είναι οι διαπραγματεύσεις για τη νέα σχέση του Λονδίνου με την ΕΕ αναφορικά με τα αιτήματα που έχει θέσει ο Βρετανός πρωθυπουργός προκειμένου να ηγηθεί εκστρατείας κατά του Brexit στο επικείμενο δημοψήφισμα, με την ΕΕ να διαμηνύει στη Βρετανία πως οποιαδήποτε πρόοδος θα κατακτηθεί με «δυσκολία».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos