Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 - Psts.gr

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμά του μετά την αυτοψία στο σημείο της τραγωδίας από τη σύγκρουση τρένων στη Λάρισα, ανακοίνωσε πως ζήτησε από τον μεταβατικό υπουργό Μεταφορών, Γιώργο Γεραπετρίτη «να προχωρήσει γρήγορα στη σύσταση ανεξάρτητης και υπερκομματικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, που θα εξετάσει πλήρως τα αίτια του δυστυχήματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο προγραμματισμός ενός γάμου στη Σαντορίνη μπορεί να είναι μια μαγική εμπειρία και η ενοικίαση ενός σκάφους μπορεί να είναι ένας μοναδικός και αξέχαστος τρόπος για να περάσετε στέφανα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπογράφτηκε στις 24/02/2023, από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ κ. Πούλιο Γεώργιο και εκπρόσωπο της Αναδόχου Κοινοπραξίας «ΣΜΙΛΗ ΑΤΕ», η Σύμβαση για την κατασκευή του έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΓΚΑΙΡΙΑΣ».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 8η σερί νίκη του στην Ευρωλίγκα ψάχνει ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, κόντρα στην ανεβασμένη Μιλάνο. Η Νάπολι πάει για μία ακόμα επικράτηση στη Σέριε Α, όπου προελαύνει και υποδέχεται τη φιλόδοξη Λάτσιο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το Δ.Σ καλεί τα μέλη του Π.Σ. Αρχίλοχος στην Γενική Συνέλευση (3η πρόσκληση) που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023, στις 18:00 στην αίθουσα όπου ο Σύλλογος μας φιλοξενείται.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κατασχέθηκαν πολεμικά τυφέκια, πιστόλια, περίστροφα, κυνηγετικά όπλα, φυσίγγια κ.α.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 13:08

Στοίχημα: Γκολ και θέαμα στο "Signal Iduna Park"

Παρασκευή σήμερα (03/03) και το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι πλούσιο με αναμετρήσεις σε όλη την Ευρώπη. Μπορείτε να ποντάρετε στα ματς της ημέρας στη net bet όπου θα τα βρείτε να προσφέρονται με πλήθος αγορών.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στους 57 είναι ο αριθμός των νεκρών από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη με την εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ να δίνει διευκρινίσεις μετά τη σύγχυση που δημιουργήθηκε μετά την ανακοίνωση του αριθμού των αγνοουμένων που έχουν δηλωθεί στην αστυνομία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη φυλακή για δύο ακόμη μήνες θα παραμείνει η Εύα Καϊλή, σύμφωνα με την απόφαση των Βέλγων δικαστών. Κατά ένα μήνα παρατείνεται η κράτηση του Μαρκ Ταραμπέλα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια λαχταριστή συνταγή που εξασφάλισε για μας ο sous chef στο εστιατόριο Salonica, Δημήτρης Τζιοβάρας. Ιδανική για όσους νηστεύουν καθώς συνδυάζει το χταποδάκι με τα μαυρομάτικα φασόλια.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos