Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περιοδεία Χαράλαμπου Κόκκινου στο νησί της Ρόδου (30/4-4/5/2014)

05 Μαϊος 2014 18:38 Parianotypos.gr
ΕΚΛΟΓΕΣ 2014
11161 φορές
Περιοδεία Χαράλαμπου Κόκκινου στο νησί της Ρόδου (30/4-4/5/2014)

test2

test2

Στο νησί της Ρόδου περιόδευσε από τις 30/4/2014 έως 4/5/2014 ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος υποψήφιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου με τον Περιφερειακό Συνδυασμό του κ. Γιώργου Χατζημάρκου «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ».

Στις 30/4/2014 και στις 1/5/2014 συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά και στη συναυλία διαμαρτυρίας για την υποβάθμιση της  Δημόσιας Υγείας που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου.

Στις 1,2,3/5/2014 συνόδευσε μαζί με στελέχη του Συνδυασμού το Γιώργο Χατζημάρκο, υποψήφιο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, στις περιοδείες του: στην Παλιά Πόλη Ρόδου και στα Δημοτικά Διαμερίσματα του νησιού: Κοσκινού, Κολύμπια, Αφάντου, Στεγνά, Λάρδο, Ασκληπειό, Καλλυθιές, Παστίδα, Μαριτσά. Στις συναντήσεις με τους πολίτες συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τους ενημέρωσαν για τις προτάσεις του Περιφερειακού Συνδυασμού και διαπιστώθηκε παντού η απουσία οργανωμένων αναπτυξιακών δράσεων και το πλήθος των ημιτελών έργων με ευθύνη της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου.

Στο εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού με το Γιώργο Χατζημάρκο είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του σωματείο ΤΑΧΙ της Ρόδου και συζήτησαν τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Επίσης, επισκέφτηκε στο Νεστορίδειο Μέλαθρον Ρόδου την   έκθεση που διοργάνωσε το τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης και Προϊόντων & Συστημάτων που λειτουργεί στη Σύρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου «Industrial Designers @ the Aegean», το ΚΑΠΗ Κρεμαστής και είχε συνάντηση με τους συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας, παρακολούθησε τον τελευταίο φετινό και νικηφόρο αγώνα στην Α1 κατηγορία Μπάσκετ του Κολοσσού Ρόδου, τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος φουσκωτών σκαφών στο Φαληράκι.

Το κοινωνικό μήνυμα είναι ότι στηρίζει την πρόταση αλλαγής και δημιουργίας του Συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» και τον κ. Γ. Χατζημάρκο.

Συμπορεύεται με  ανθρώπους που θα υπηρετήσουν την Αυτοδιοίκηση με συνέπεια, με συνέχεια, με διεκδίκηση των δικαίων του λαού μας και αποτελεσματικότητα.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

·         ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ

ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

·         ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΧΩΡΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

ΤΟΥ κ. Γ. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ

«ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ Ν. ΑΙΓΑΙΟ»

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(0 ψήφοι)
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet
Parianotypos.gr

Parianotypos.gr

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Τελευταία άρθρα από τον/την Parianotypos.gr

  • Η Πάρος αναδείχθηκε ως το No1 νησί στον κόσμο για το 2025 σύμφωνα με το "Travel + Leisure"
  • «Στη Νάξο με τον μικρό κλήρο δηλώνουν τεράστιες ενιαίες εκτάσεις, το... πάρτι συνεχίζεται!» (βίντεο)
  • Η ΠΑΕ Ελλάς Σύρου ζει ιστορικές στιγμές - Πρόεδρος ομάδας: «Το γήπεδό μας θα έχει χλοοτάπητα παρόμοιο με αυτόν που αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός στο CL» (βίντεο)
  • Εντοπισμός και διάσωση αλλοδαπών νοτιοανατολικά και νότια της Γαύδου (βίντεο)
  • Ν. Αλεξανδρής - δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Όταν θα κατεθέσει, θα είναι σοκ!» (βίντεο)