Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόσκληση Ναυτικού Ομίλου Πάρου

12 Ιουνίου 2011 13:12

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου διοργανώνει από τις 10 μέχρι και τις 13 Ιουνίου 2011, Διασυλλογικό Αγώνα Ιστιοπλοΐας

με σκάφη κατηγορίας J24 με την ονομασία «Κύπελλο ΠΑΡΟΥ J24», υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και του Δήμου Πάρου.

Θα ήταν μεγάλη τιμή για εμάς να παρευρεθείτε στην τελετή λήξης και απονομής επάθλων, την Δευτέρα 13 Ιουνίου και ώρα 14:00, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Πάρου στα «Λιβάδια» Παροικίας Πάρου.

Με ιδιαίτερη τιμή

για το Δ.Σ. του Ν.Ο.Π.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΩΛΟΣ Ε.                               ΦΩΣΚΙΝΗΣ Γ.


Από την διεύθυνση παράγωγης της εκπομπής Greek Idol λάβαμε το πιο κάτω δελτίο και σας το κοινοποιούμε:

«Ύστερα από την ολοκλήρωση των γυρισμάτων με τους διαγωνιζόμενους του "Greek Idol" στην Πάρο, θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς το Διοικητικό Συμβούλιο, τους προπονητές, τους αθλητές και το προσωπικό του Ναυτικού Ομίλου Πάρου. Με την άψογη οργάνωση και τη φιλοξενία σας συμβάλλατε καθοριστικά στην επιτυχία των γυρισμάτων μας και δημιουργήσατε ένα υπέροχο κλίμα τόσο για τους διαγωνιζόμενους όσο και για τους εργαζόμενους της παραγωγής μας. Δώσατε στους διαγωνιζόμενους την ευκαιρία να ζήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία, μαθαίνοντας ιστιοπλοΐα.

Ήταν μεγάλη μας τιμή και χαρά που συνεργαστήκαμε μαζί σας. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για την καλύτερη δυνατή παρουσίασή σας στα video που θα προβληθούν στο Live του "Greek Idol" το Σάββατο 11 Ιουνίου.

Σας ευχαριστούμε θερμά,

Δημήτρης Κοντογιάννης

Διευθυντής Παραγωγής "Greek Idol"

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr