Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας κλάσης 470 Νέων - 4η Ημέρα

30 Ιουλίου 2015 16:40

4η ημέρα των αγώνων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας κλάσης 470 Νέων. Μια καθυστερημένη έναρξη σήμερα για τους 204 ιστιοπλόους, τους έδωσε την ευκαιρία να επισκεφθούν την εντυπωσιακή πόλη της Θεσσαλονίκης και τον ιστορικό Λευκό Πύργο, που δεσπόζει στην παραλία Θεσσαλονίκης.

Είναι γεγονός ότι η ιστιοπλοΐα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ζωής - δίνοντας την ευκαιρία για γνωριμίες με ανθρώπους από όλο τον κόσμο και την περιήγηση σε πολλές διαφορετικές χώρες.

Στο στόλο των 42 σκαφών των νεανίδων, οι δύο κορυφαίες ομάδες έχουν δημιουργήσει μία σημαντική διαφορά από τις ομάδες που τις ακολουθούν. Η βαθμολογία του 2,6 για τις Ιταλίδες Ντι Salle και Dubbini τις κρατά στην πρώτη θέση.

Οι Ελληνίδες Μπόζη και Κλωναρίδου σκαρφάλωσαν στη 2η θέση. Πίσω από τις δύο πρώτες ομάδες, οι πόντοι είναι κοντά τις επόμενες τρεις ομάδες, για τις Βρετανίδες Lavery και Brickwood η μάχη συνεχίζεται καθώς βρίσκονται κοντά σε θέση βάθρου στην 4η θέση.

Ένα αήττητο σερί με τέσσερις νίκες στη σειρά, ήρθε στο τέλος της σήμερα για τους Γάλλους Pirouelle και Sipan. Μια 17η θέση στην κούρσα 9 μείωσε τον έλεγχό τους στην πίστα. Οι Ισπανοί δίδυμοι David και ο Άλεξ Vila στην τρίτη θέση μπορεί να κατέχουν ένα ανίκητο προβάδισμα έναντι των Γερμανών Winkel και Cipra.

Οι Ούγγροι, Gyapjas τερμάτισαν δεύτεροι στον πρώτο αγώνα της ημέρας, μετά από μία χθεσινή χλιαρή κάπως απόδοση.

Το ελαφρύ αεράκι ευνόησε και τις ελαφριές ομάδες. Σήμερα είναι ημέρα κρίσης για να ξεχωρίσουν οι δέκα κορυφαίες ομάδες για το Medal Race της Παρασκευής. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προστατευθούν και να επιτεθούν, αν οι ομάδες θέλουν να έχουν μια θέση στη γραμμή των αγώνων για το μετάλλιο.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr