Δευτέρα, 03 Μαρτίου 2014 - Psts.gr

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η καρναβαλική καρδιά της Πάρου χτύπησε στη Μάρπησσα! Το μαρπησσαικό καρναβάλι έχει γίνει πλέον θεσμός και τα δρώμενά του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η καρναβαλική καρδιά της Πάρου χτύπησε στη Μάρπησσα!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η  Λαϊκή Συσπείρωση Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σας καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014 και ώρα 7.00μμ στη Χώρα, στην αίθουσα του Συλλόγου Κορωνιδιατών Νάξου  με θέμα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 03 Μαρτίου 2014 13:28

Ενα συναρπαστικό ταξίδι στον χρόνο

Ο κώδικας της Μαρκιανής Βιβλιοθήκης στη Βενετία, χειρόγραφο του 1592, του σπουδαίου ζωγράφου και μικρογράφου Γεώργου Κλόντζα, δεν έχει εκτεθεί ποτέ στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το εισιτήριο των 5 ευρώ στα εξωτερικά ιατρεία και κέντρα υγείας ισχύει εδώ και πολλά χρόνια στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, όπως δήλωσε τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ ο υπουργός

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μειωμένη κατά 10% σε σχέση με πέρυσι είναι η έξοδος των εκδρομέων από τις εθνικές οδούς Αθηνών- Κορίνθου και Αθηνών- Λαμίας για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, σύμφωνα με στοιχεία της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 03 Μαρτίου 2014 13:18

Gadgets

Ο πρώτος φορητός με οθόνη 15,6 ιντσών

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos