Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1: Τον γκρέμισε από την κορυφή και… ανέβασε τον Ολυμπιακό

09 Νοεμβρίου 2025 23:01
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1: Τον γκρέμισε από την κορυφή και… ανέβασε τον Ολυμπιακό

skandalis 02

test2

react2 2025

Στο πρώτο ντέρμπι του Ράφα Μπενίτεθ ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-1 τον ΠΑΟΚ και τον έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας, όπου βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός, χάρη σε γκολ των Πάντοβιτς και Γεντβάι στο πρώτο ημίχρονο.

Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να ήταν το φαβορί, καθώς εδώ και ένα μήνα είναι σε τρομερή κατάσταση, οι γηπεδούχοι όμως μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, είχαν κατοχή μπάλας και στο 13′ παραλίγο να προηγηθούν και μάλιστα με απίθανο τρόπο: Ο Σιώπης απλά έδιωξε τη μπάλα αλλά τελικά λίγο έλειψε να κρεμάσει τον Τσιφτσή. Δεν έγινε εκεί το 1-0, έγινε όμως λίγα λεπτά μετά.

Στο 20′ ο Τσιριβέγια βρήκε στην απέναντι πλευρά τον Κυριακόπουλο και αυτός έκανε ωραίο γύρισμα από αριστερά, με τη μπάλα να περνάει από όλους πριν τη σπρώξει, τελικά, στα δίχτυα ο Πάντοβιτς για το 1-0. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ πήρε, έτσι, το προβάδισμα και πήρε και ψυχολογία για τη συνέχεια, αγγίζοντας το δεύτερο γκολ στο 27′, όταν ο Τετέ σούταρε και ο Τσιφτσής βρήκε όσο έπρεπε τη μπάλα για να τη στείλει στο δοκάρι.

Όπως και να έχει, οι «πράσινοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο, δεν επέτρεπαν στους «ασπρόμαυρους» να απειλήσουν πραγματικά και στο 31′ έβαλαν βάσεις νίκης με το 2-0 από το σουτ του Γεντβάι και με τη μπάλα να κοντράρει στον Μεϊτέ πριν καταλήξει στα δίχτυα. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήθελε να αντιδράσει αλλά δεν μπορούσε, με το πρώτο ημίχρονο να κυλάει ιδανικά για το «τριφύλλι».

Παναθηναϊκός (Ράφα Μπενίτεθ): Λαφόν, Γεντβάι, Πάλμερ Μπράουν, Τουμπά, Κυριακόπουλο (50′ Μλαντένοβιτς), Τσιριβέγια, Ζαρουρί, Τετέ (73′ Τσέριν), Σιώπης (73′ Μπακασέτας), Τζούριτσιτς (85′ Μαντσίνι), Πάντοβιτς (85′ Πελίστρι).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσιφτσής, Κένι, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Μπάμπα, Οζντόεφ (58′ Μπιάνκο), Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (58′ Τάισον), Κωνσταντέλιας (75′ Ιβανούσετς), Ζίβκοβιτς, Γιακουμάκης (67′ Τσάλοφ).

Η βαθμολογία (10η αγωνιστική)
1. Ολυμπιακός 25
2. ΠΑΟΚ 23
3. ΑΕΚ 22
4. Βόλος 18
5. Λεβαδειακός 18
6.Παναθηναϊκός 15
7.Άρης 13
8. Κηφισιά 12
9. Παναιτωλικός 11
10. Ατρόμητος 9
11. Αστέρας AKTOR 7
12.ΑΕΛ Novibet 7
13. ΟΦΗ 6
14. Πανσερραϊκός 5
*Ο Παναθηναϊκός και ο ΟΦΗ έχουν ένα ματς λιγότερο.

H επόμενη αγωνιστική (11η)
Σάββατο 22 Νοεμβρίου
Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός (7.30μμ)
Ολυμπιακός – Ατρόμητος (8μμ)
Κυριακή 23 Νοεμβρίου
Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός (5μμ)
ΠΑΟΚ – Κηφισιά (7μμ)
ΑΕΚ – Αρης (9μμ)
Δευτέρα 24 Νοεμβρίου
Βόλος – Λεβαδειακός (6μμ)
ΑΕΛ Νovibet – OΦΗ (8μμ)

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Βαθμολογία UEFA: Μείωσε την απόσταση και κυνηγά την 10η Τσεχία η Ελλάδα
  • Μάλμε - Παναθηναϊκός 0-1: Σε τροχιά πρόκρισης ξανά οι «πράσινοι» στο Europa League (Βίντεο)
  • ΠΑΟΚ - Γιάνγκ Μπόις 4-0: Υπερπτήση «Δικεφάλου» στην Τούμπα και βάσεις πρόκρισης στο Europa League
  • Γκέλα στη Νέα Φιλαδέλφεια και μπλέξιμο για την ΑΕΚ που έμεινε στο 1-1 με την Σάμροκ Ρόβερς (Βίντεο)
  • Κομβικά ευρωπαϊκά παιχνίδια για τις Ελληνικές ομάδες σε Europa και Conference
  • Κ16 Ε.Π.Σ.Κ.: Αγωνιστική δράση με εντός έδρας παιχνίδια για Α.Ο. Πάρου και Νηρέα