Εκτύπωση αυτής της σελίδας

1η αγωνιστική του Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πάρου

01 Δεκεμβρίου 2017 13:13

Το Σάββατο και την Κυριακή 25 & 26 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η 1η αγωνιστική του Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πάρου για την περίοδο 2017 - 2018 με τους αγώνες Α.Ο. Πάρου – Π.Σ. Αγκαιριάς και ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός – ΑΜΕΣ Νηρέας που διεξήχθησαν στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου και στο Δημοτικό Γήπεδο Μάρπησσας αντίστοιχα.

Στους αγώνες νικητής αναδείχθηκε η συμμετοχή, η χαρά, η ευχαρίστηση και το ταλέντο των μικρών αθλητών που έλαβαν μέρος με ενθουσιασμό και μεγάλη διάθεση.

Το τουρνουά Ακαδημιών συνεχίζεται το Σάββατο 02/12/2017 με τις συναντήσεις Π.Σ. Αγκαιριάς – ΑΜΕΣ Νηρέας στο Δημοτικό γήπεδο Αλυκής όπου στις 10:00 π.μ. θα γίνει ο αγώνας της Κ8 και στις 11:00 π.μ. ο αγώνας της Κ10.

Την ίδια μέρα επίσης στο Δημοτικό γήπεδο Αρχιλόχου στα Μάρμαρα και ώρα 13:00 θα γίνει η συνάντηση μεταξύ ΜΕΑΣ Αστέρας Μαρμάρων – ΑΜΕΣ Νηρέας στην κατηγορία Κ12.

Ο Α.Ο. Πάρου και ο ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός δεν θα αγωνιστούν αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω ανειλλημένων υποχρεώσεών τους στο πρωτάθλημα Κυκλάδων.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο του νησιού μας να παρακολουθήσει τις όμορφες αυτές συναντήσεις και με το θερμό του χειροκρότημα να ενισχύσει τις προσπάθειες των μικρών μας αθλητών.

O Πρόεδρος Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π
Αθανάσιος Μαρινόπουλος

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr