Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η επιστροφή των πρωταθλητών της καρδιάς μας

28 Μαρτίου 2019 12:56

Κάπου εδώ τελείωσε για φέτος η εκπληκτική πορεία της ομάδας ποδοσφαίρου του ΕΠΑ.Λ. Πάρου

Στο χθεσινό αγώνα απέναντι στο 7ο ΓΕΛ Αχαρνών ηττήθηκε με σκορ 3-1 και δεν κατάφερε να προκριθεί στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.
Η ομάδα του ΕΠΑΛ έφτασε μέχρι τους οκτώ φιναλίστ του θεσμού και είναι άξια πρωταθλήτρια Αιγαίου!

Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΕΠΑΛ Πάρου που μας έκανε όλους υπερήφανους!

Το μέλλον υπόσχεται πολλά αν σκεφτεί κανείς ότι από την φετινή ομάδα μόνο δύο παίκτες είναι μαθητές της Γ τάξης.

Ο Διευθυντής, κ. Φλέσσας Νικόλαος και ο Σύλλογος καθηγητών του ΕΠΑ.Λ. Πάρου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που βοήθησαν τα παιδιά της ομάδας ώστε να καταφέρουν να φτάσουν τόσο ψηλά.

«Τον γυμναστή του σχολείου μας κ. Ντότσικα Γεώργιο, τον σύλλογο των καθηγητών και τους συνοδούς καθηγητές κα. Δαμίγου Φωτεινή, κ. Βλασσόπουλο Γεράσιμο, κ. Νίνο Γιάννη, την προπονήτρια μας κα. Λουκή Γιάννα. Επίσης, ευχαριστούμε το Δήμο Πάρου και πιο συγκεκριμένα τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Μαλινδρέτο Χαράλαμπο για την οικονομική ενίσχυση για τις ανάγκες τις ομάδας.

Επιπλέον, να ευχαριστήσουμε τον κ. Κωνστανίνο Σκανδάλη και την κ. Κατερίνα Μοστράτου για την ευγενική προσφορά των εμφανίσεων της ομάδας.
Επίσης, να ευχαριστήσουμε τις οικογένειες των μαθητών μας και τέλος , το πιο σημαντικό, τις ομάδες του νησιού μας: Α.Ο.Π., ΝΗΡΕΑ και ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟ καθώς και τους προπονητές τους, που εκείνοι έκαναν τους τωρινούς μαθητές να φτάσουν τόσο ψηλά.

Ευχαριστούμε»

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr