Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: «Στήριγμα» η Νυρεμβέργη! - Με «όπλο» την έδρα για την παραμονή

06 Μαρτίου 2020 16:40

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα «ζεσταίνεται» για το Σαββατοκύριακο και περιλαμβάνει δυνατά ματς, σήμερα Παρασκευή (06/03)! Το Betarades.gr έχει εντοπίσει και πάλι αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος.


Έχουμε στρέψει την προσοχή μας λοιπόν σε τέσσερις συνολικά αναμετρήσεις. Στο ποδόσφαιρο, σημεία προκύπτουν από τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ολλανδία. Στο μπάσκετ, η Euroleague πρωταγωνιστεί και το Μπασκόνια - Άλμπα Βερολίνου βγάζει επιλογή. Σε κάθε περίπτωση, και οι τέσσερις αγώνες που θα αναλύσουμε υπάρχουν με πλήθος αγορών στην πλατφόρμα της bwin. Ας περάσουμε τώρα στις στοιχηματικές μας επιλογές!

Ανεβαίνει η Νυρεμβέργη

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από το παιχνίδι της Νυρεμβέργης με το Αννόβερο, στην έδρα της πρώτης. Είναι η 25η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας. Το ματς έχει μεγάλη σημασία για την παραμονή.

Η Νυρεμβέργη επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών την περασμένη αγωνιστική. Δοκιμάστηκε στην έδρα της Καρλσρούης και πήρε νίκη - ανάσα με 0-1. Έτσι, έφτασε τους 29 βαθμούς και ξέφυγε στο +5 από τα μπαράζ, και στο +7 από τον απευθείας υποβιβασμό. Φυσικά, δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη τίποτα και πρέπει να συνεχίσει δυναμικά. Στο προηγούμενο ματς έδειξε σημάδια ανάκαμψης, και σήμερα θα έχει και επιστροφές. Επίσης, παίζει στην έδρα της και θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της. Να σημειωθεί, ότι στον πρώτο γύρο είχε διασύρει με 0-4 το σημερινό της αντίπαλο.

Από την άλλη, το Αννόβερο ούτε που θέλει να θυμάται εκείνο τον αγώνα. Φαίνεται πως η Νυρεμβέργη δεν του ταιριάζει σαν αντίπαλος. Βέβαια, οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην 2.Bundesliga και έχουν ίδιους στόχους. Και οι φιλοξενούμενοι, προέρχονται από νίκη. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα υποδέχτηκαν την Χολστάιν Κίελ και την κέρδισαν με 3-1. Το γεγονός ότι αγωνίστηκαν Δευτέρα όμως, δεν αποκλείεται να τους στοιχίσει στη σημερινή αναμέτρηση. Έχει κενά στην άμυνα, ενώ επιθετικά συνήθως είναι αναποτελεσματικό το Αννόβερο.

Γενικά, η έδρα και η κούραση των φιλοξενούμενων θα παίξουν το ρόλο τους. Οι διαφορές των ομάδων δεν είναι μεγάλες και αυτοί οι παράγοντες μπορούν να αποδειχθούν καθοριστικοί. Για το λόγο αυτό, εμπιστευόμαστε τη Νυρεμβέργη, με τον 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) στο 1.83.

Με «όπλο» την έδρα για την παραμονή

Πάμε τώρα στη Γαλλία, και στο πρωτάθλημα της Ligue 2. Για την 28η αγωνιστική της διοργάνωσης, η Νιόρ φιλοξενεί σήμερα (21:00) τη Νανσί. Και σε αυτήν την περίπτωση, το βαθμολογικό διακύβευμα είναι μεγάλο.

Η Νιόρ πάλεψε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Οσέρ, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Η διαφορά ποιότητας έκρινε το ματς υπέρ της Οσέρ, με 3-1. Πάντως, η Νιόρ τα έδωσε όλα και έδειξε ότι έχει «σφυγμό». Άλλωστε, εκτός έδρας δεν τα πάει πολύ καλά. Αντίθετα, έχει αρχίσει να εκμεταλλεύεται το γήπεδό της, στο οποίο μετράει δύο συνεχόμενες νίκες και μάλιστα «καθαρές». Τελευταία, απέναντι στη Βαλενσιέν με 1-0. Ο παράγοντας έδρα θα παίξει σπουδαίο ρόλο για την παραμονή. Οι γηπεδούχοι είναι στη θέση των μπαράζ, και στο -2 από τη σωτηρία. Δεν έχουν λοιπόν περιθώρια για απώλειες σε ματς όπως το αποψινό.

Εξάλλου, η Νανσί δεν τρομάζει ως αντίπαλος. Εντοπίζεται και αυτή στις χαμηλές θέσεις της κατάταξης, με 33 βαθμούς. Αν συνεχιστεί το ντεφορμάρισμά της, δεν αποκλείεται να κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες, έχοντας παρουσιάσει και κακή εικόνα. Βλέπει τους αντιπάλους της να δημιουργούν με άνεση ευκαιρίες και να βρίσκουν δίχτυα. Η ίδια από την άλλη, δεν έχει ρυθμό στην επίθεση. Συν τοις άλλοις, ταλαιπωρείται από πολλές απουσίες, κάτι που δεν τη βοηθάει καθόλου να βελτιωθεί.

Η Νανσί δείχνει ανήμπορη να συνέλθει και η Νιόρ έχει βρει τον τρόπο να κερδίζει στην έδρα της. Πιστεύουμε θα το κάνει και σήμερα, στη μάχη για την παραμονή. Πάμε με τον 1 DNB σε απόδοση 2.02.

Παίρνει «κεφάλι» η Φορτούνα

Μεταφερόμαστε στην Ολλανδία και την Eredivisie. Απόψε, στις 21:00, η Φορτούνα Σιτάρντ υποδέχεται την Τσβόλε. Το ματς θα γίνει στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Όποια ομάδα χάσει, αρχίζει να μπλέκει!

Η Φορτούνα Σιτάρντ δεν βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι» και δεν μπορεί να πάρει νίκες. Για την ακρίβεια, έχει συμπληρώσει τέσσερα σερί ματς που δεν κερδίζει. Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, πανηγύρισε μόλις μια νίκη. Την περασμένη αγωνιστική, έπαιξε στην έδρα της Φένλο και πήρε τον βαθμό. Το τελικό 0-0 μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο. Τώρα, ήρθε η ώρα η Φορτούνα να αφήσει πίσω το κακό διάστημα και να κερδίσει. Με οδηγό το κύπελλο, όπου νίκησε με 3-0 την Τσβόλε, θα προσπαθήσει να δώσει χαρά στους οπαδούς της.

Στην αντίπερα όχθη, η Τσβόλε έχει και αυτή 25 πόντους, όσους και οι γηπεδούχοι. Δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες, αλλά δεν έχει κλειδώσει την παραμονή. Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, η Τσβόλε κέρδισε με 4-3 τη Φίτεσε και ανέβηκε βαθμολογικά και ψυχολογικά. Αγωνιστικά όμως, τα προβλήματά της δεν κρύβονται. Εμφανίζει σοβαρή αμυντική αστάθεια και δεν μπορεί να κρατήσει τους αντιπάλους της στο μηδέν. Πλέον, αυτό αρχίζει να μη συγχωρείται, αφού τα ματς είναι κρίσιμα και καθορίζουν την τύχη των ομάδων!

Δεν είναι άξια εμπιστοσύνης η Τσβόλε εκτός έδρας. Η Φορτούνα Σιτάρντ πρέπει να το αξιοποιήσει αυτό. Θέλει πάρα πολύ να επιστρέψει στις νίκες και μπορεί να τα καταφέρει. Επιλέγουμε 1 DNB σε απόδοση 1.81.

Τα παίζει «όλα για όλα» η Μπασκόνια

Αφήνουμε το ποδόσφαιρο για το μπάσκετ, και τη Euroleague. Σήμερα, ολοκληρώνεται η 28η αγωνιστική της διοργάνωσης και βρίσκει την Μπασκόνια να υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου (22:00). Οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που «καίγονται» για τη νίκη.

Η Μπασκόνια λοιπόν, έχει αυτήν τη στιγμή ρεκόρ 11-16 και δίνει την τελευταία της μάχη για την είσοδο στα πλέι-οφ. Δεν έχει πολλές ελπίδες, αλλά παραμένει ζωντανή και οφείλει να παλέψει. Είναι σε καλή κατάσταση, μετρώντας τρεις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Στην Ευρωλίγκα κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα και την Μπάγερν. Στο πρωτάθλημα, νίκησε τη Φουενλαμπράδα. Είναι ανώτερη από την Άλμπα και έχει ισχυρή έδρα. Παρά τις σημαντικές απουσίες της, παίζει καλό μπάσκετ τελευταία και πάει για την τέταρτη σερί νίκη απόψε.

Η Άλμπα Βερολίνου άλλωστε, δεν έχει ελπίδες για την είσοδο στην οκτάδα. Είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης και ταλαιπωρείται από τραυματισμούς. Πάντως, την περασμένη αγωνιστική πήγε να κάνει το «μπαμ» απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Στο τέλος όμως, λύγισε και ηττήθηκε με 80-84. Δύο συνεχόμενες ήττες έχουν οι φιλοξενούμενοι στη Euroleague. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν παλεύουν τα παιχνίδια τους, αλλά δεν έχουν την ποιότητα για κάτι παραπάνω. Και σήμερα, είναι το αουτσάιντερ με αντίπαλους τους Βάσκους.

Η έδρα και η ποιότητα της Μπασκόνια μας οδηγούν στη νίκη της. Οι Βάσκοι δείχνουν χαρακτήρα στα τελευταία ματς και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο. Θεωρούμε ότι θα κερδίσουν και σχετικά εύκολα. Αξίζει ποντάρισμα στο Μπασκόνια -5.5, σε απόδοση 1.93.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr