Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολυμπιακός – Αρσεναλ 1-3: Βαριά ήττα για τους ερυθρόλευκους στο Καραϊσκάκη

11 Μαρτίου 2021 23:54

Ο Ολυμπιακός άρχισε και τελείωσε άσχημα το ματς με την Άρσεναλ, γνωρίζοντας την ήττα με 1-3 στο πρώτο παιχνίδι για τους «16» του Europa League.

 

Το ματς άρχισε να στραβώνει πριν καν αρχίσει για τους ερυθρόλευκους, αφού ο Μπα που ήταν στην αρχική 11άδα έμεινε τελικά εκτός, αφήνοντας τη θέση του στον Μασούρα, λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Έτσι, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αγωνίστηκε με τον Εμβιλά στην άμυνα, απέναντι σε μια Άρσεναλ που μπήκε από την αρχή δυνατά.

Αυτό φάνηκε τόσο από την ευκαιρία του Όντεγκαρντ στο 3′ όσο και από το δοκάρι του Ομπαμεγάνγκ στο 6′, με τον Σα να βρίσκει τη μπάλα και να τη στέλνει εκεί. Ήταν δύο φάσεις που έδωσαν κι άλλη πίστη στους Άγγλους και επηρεάσαν ψυχολογικά τους Πειραιώτες, οι οποίοι δεν είχαν καθαρό μυαλό. Κάτι που φαινόταν και από τα φάουλ σε καλές θέσεις που έδιναν στους κανονιέρηδες.

Αυτοί, βέβαια, δεν αξιοποίησαν κανένα από αυτά, αλλά και πάλι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Και το πήραν με ένα τρομερό σουτ του Όντεγκαρντ στο 34′, με τον Σα να μην μπορεί να κάνει τίποτα (0-1). Ήταν ένα προβάδισμα δίκαιο με βάση όσα έδειχναν οι δύο ομάδες, αν και ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να το «σβήσει» στο 40′, όταν ο Νταβίντ Λουίζ έκανε μεγάλο λάθος, αλλά ο Μασούρας βιάστηκε και τελείωσε πολύ άσχημα τη φάση…

Ο Μαρτίνς έκανε δύο αλλαγές με το ξεκίνημα του β’ μέρους ελπίζοντας σε βελτίωση της κατάστασης και όντως ήρθε αυτή. Έστω με τη… βοήθεια της Άρσεναλ και συγκεκριμένα του Θεμπάγιος. Ο Ισπανός έχασε τη μπάλα έξω από την περιοχή, στο 58′, υπό την πίεση του Ελ Αραμπί, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Λένο και ισοφάρισε (1-1)!

Ολυμπιακός: Σα, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ (46′ Χολέμπας), Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά (46′ Φορτούνης), Μπρούμα (59′ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (77′ Χασάν).

Άρσεναλ: Λένο, Τίρνεϊ, Γκάμπριελ, Νταβίντ Λουίζ, Μπεγερίν, Παρτέι (55′ Θεμπάγιος), Γουίλιαν, Τζάκα, Όντεγκααρντ, Σάκα, Ομπαμεγιάνγκ.

newsbeast.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr