Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απίστευτο περιστατικό στο Europa League: Εισβολή γυμνού άνδρα στο Γρανάδα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

08 Απριλίου 2021 23:05
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Απίστευτο περιστατικό στο Europa League: Εισβολή γυμνού άνδρα στο Γρανάδα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Jesus has risen and is streaking in Granada #GRAMUN pic.twitter.com/kk4xO4amA9

— Graham Patchell ???? (@GrahamPatchell) April 8, 2021

test2

test2

Τα είδανε… όλα στη Γρανάδα, όταν ένας άνδρας ολόγυμνος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο κι άρχισε να τρέχει με τα χέρια ανοικτά, στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης!

 Με ένα απίθανο περιστατικό άρχισε η βραδιά στο Europa League. Στην Ισπανία και τη Γρανάδα, η αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με τη Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ στο 6’ διακόπηκε καθώς ένας γυμνός άνδρας εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο κι άρχισε να τρέχει προς πάσα κατεύθυνση!

Μετά το… αρχικό σοκ της εικόνας αυτού του απίθανου τύπου, που είναι απορίας άξιο το πώς κατάφερε να βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα χωρίς να φορά απολύτως τίποτα, οι υπεύθυνοι ασφαλείας άρχισαν να τον κυνηγούν έτσι ώστε να τον απομακρύνουν από το γήπεδο.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Πολυμέσα
Tweet