Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δύσκολη πρόκριση 1-2 στην παράταση η ΑΕ Πάρου

Αν και έχανε με 1-0 στο ημίχρονο, η ΑΕ Πάρου αφού ισοφάρισε στο 76' έκανε στην παράταση την ολική ανατροπή, παίρνοντας την πρόκριση στη δεύτερη φάση του κυπέλου Κυκλάδων επί του Καρτεράδου σε ματς που έγινε στο Καμάρι της Σαντορίνης.

ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Από το 10' που προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, η ΑΕ Πάρου είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα με συντριπτικά ποσοστά κατοχής, αλλά υστερούσε στην αποτελεσματικότητα . Το γκολ του Καρτεράδου πέτυχε με διπλή προσπάθεια ο Φέκας. Τελικά ενώ η ισοφάριση φαινόταν πως ήταν θέμα χρόνου, χρειάστηκε να φτάσουμε στο 76' για να σκοράρει ο αρχηγός Στάθης Τριανταφυλλίδης με τρομερό σουτ από την περιοχή.

Στην παράταση η εικόνα δεν άλλαξε, η ΑΕ Πάρου πίεζε και στο 98' ο Αρκουλής μπήκε στην περιοχή από όμορφη πάσα του Γιουρτζίδη και ανατράπηκε από τον Αχμετάι που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Γιουρτζίδης ευστόχησε στο πέναλτι και έγραψε το 1-2.
Στη συνέχεια οι Παριανοί βρήκαν πολλούς χώρους χωρίς να καταφέρουν να πετύχουν τρίτο γκολ. Μάλιστα στο 120' ο Μουράι εκτέλεσε δεύτερο πέναλτι, αλλά αυτη τη φορά ο τερματοφύλακας Καστής απέκρουσε. Το πέναλτι κέρδισε πάλι ο Αρκουλής από τον τερματοφύλακα.
Ο Καρτεράδος δεν απείλησε καθόλου, είχε μία επιθετική έξαρση στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας του αγώνα , όπου στο 85' έχασε την μοναδική του καλή ευκαιρία μετά από ατομική προσπάθεια του Νομικού.
Διαιτήτευσαν οι κ.κ Ζαράνης, Γρυπάρης και Μαλολάρι.

ae parou karterados

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕ ΠΑΡΟΥ
Χαριστός, Ρούσσος ( 62' Βιτζηλαίος ), Κρητικός Δ. ( 46' Καμπάσης - 83' λ.τρ. Μπαρδάνης ), Μπέτσα, Τριανταφυλλίδης, Γαβαλάς, Εσάι, Μουράι, Γιουρτζίδης ( 110' Κιοσέ ), Παντελαίος, Κρητικός Σ. (46' Αρκουλής ).

ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ
Καστής, Φέκας, Κουλόλι Γκ. ( 115' Τριαντάφυλλος ), Μέμα, Νομικός, Κουρπέτης ( 62' Φίλων ), Αχμετάι, Κουλόλι Αιμ., Γκιουρέλης ( 48' λ.τρ. Κάτσι ), Τομόρι, Ντούρο ( 74' Δανέζης ).

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα