Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προβλήματα υγείας σε Μέσι, Σέρχιο Ράμος και Αγουέρο.

02 Νοεμβρίου 2021 19:42
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Προβλήματα υγείας σε Μέσι, Σέρχιο Ράμος και Αγουέρο.

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Δυσάρεστα νέα για τους κορυφαίους πρωταγωνιστές του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Η πιο ανησυχητική κατάσταση αφορά τον Αργεντίνο σταρ της Μπαρτσελόνα Σέργιο Αγουέρο. Ο ποδοσφαιριστής αντικαταστάθηκε στο παιχνίδι με την Αλαβές και διαγνώστηκε με καρδιακή αρρυθμία, πρόβλημα που του είχε παρουσιαστεί και στην παιδική ηλικία των 12 ετών. Αμέσως η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε επίσημα πως ο παίκτης θα παρακολουθείται επί τρίμηνο και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί. Πάντως οι τελευταίες πληροφορίες ότι ο 33χρονος Αγουέρο ανταποκρίνεται πολύ θετικά στην φαρμακευτική αγωγή και οι γιατροί πλέον εμφανίζονται πιο αισιόδοξοι για την επιστροφή του.

Το πρόβλημα του Σέρχιο Ράμος στην γάμπα ήταν γνωστό όταν το καλοκαίρι αποκτήθηκε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτό δικαιολογούσε και την αποχή του από τους αγώνες της νέας του ομάδας. Όμως πέρασε πολύς καιρός χωρίς αυτόν και αποκαλύφθηκε πως υπάρχει πρόβλημα και στο γόνατο του παίκτη. Δεδομένου του υψηλού του συμβολαίου, το τοπίο γύρω από το μέλλον του 35χρονου Ράμος είναι θολό και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν και πότε θα τον δούμε με την φανέλλα των Παριζιάνων.

Ο Λιονέλ Μέσι, ενώ είχε αρχίσει να προσαρμόζεται στο νέο του περιβάλλον και μάλιστα σκόραρε καθοριστικά γκολ στα τελευταία παιχνίδια, έγινε αλλαγή στο 45’ στο ματς με την Λιλ και δημοσιεύματα στην Αργεντινή αναφέρουν πως θα χρειαστεί μία επέμβαση στο γόνατο που θα τον κρατήσει 1 μήνα εκτός δράσης. Σίγουρα δεν θα παίξει στο Ευρωπαικό ματς με την Λειψία και μένει να δούμε αν ο Λίο θα λείψει μεγάλο διάστημα γιατί υπάρχουν και τα προκριματικά της Αργεντινής για το μουντιάλ του Κατάρ.

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • ΑΕΚ – Ράγιο Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε τον θρίαμβο, έχασε την πρόκριση, κέρδισε το χειροκρότημα
  • Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο 85-76: Οριστικά 1ος και περιμένει να μάθει αντίπαλο στα play off (Βίντεο)
  • Σοκ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, νεκρός ο Αυστριακός τερματοφύλακας Αλεξάντερ Μάνινγκερ
  • Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Στέφανος Μπορμπόκης
  • Ελλάδα – Παραγουάη 0-1: Δίκαιη ήττα από την Μουντιαλική Παραγουάη [βίντεο]
  • Δείτε τις αποφάσεις της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας για τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ