Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΕ Πάρου: Νίκη με Σέριφο και εκλογές

26 Νοεμβρίου 2021 19:15

Μέσα στο γήπεδο η ομάδα του Γ. Μοστράτου υποδέχεται τον ΑΟ Σερίφου με μοναδικό στόχο το τρίποντο της νίκης. Μετά το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας, ο Γ. Μοστράτος βρήκε την ευκαιρία να δουλέψει εντατικά με τους παίκτες του τόσο στον τομέα της τακτικής, όσο και σε αυτόν της φυσικής κατάστασης. Η ΑΕ Πάρου θέλει να συνεχίσει την καλή εμφάνιση στη Νάξο, αλλά και να σταθεροποιηθεί στο επίπεδο των δυνατοτήτων της.

Έξω από τις 4 γραμμές στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου την Κυριακή 28/11 στις 11 η ΑΕ Πάρου έχει καλέσει τα μέλη της και οποιονδήποτε άλλον ενδιαφέρεται να γίνει μέλος, για την πρώτη γενική συνέλευση του συλλόγου.

Η εκλογή διοίκησης που θα έχει τριετή θητεία αναμένεται να δώσει ώθηση και να χαραχτούν οι μελλοντικοί στόχοι της ομάδας. Παράλληλα απαραίτητη είναι και η στήριξη από τον Παριανό κόσμο που πρέπει να σκεφτεί πως το εγχείρημα που με πρωτοβουλία του Βαζαίου Πετρόπουλου και των συνεργατών του στην προσωρινή διοίκηση, έχει την δυναμική για μία διαφορετική πορεία του Παριανού ποδοσφαίρου.

Αλλά και ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, η δίψα και η προσπάθεια των Παριανών ποδοσφαιριστών, που δεν αμοίβονται και μοναδικό τους κίνητρο είναι η αγάπη τους για το νησί, αξίζει να αγκαλιαστεί από το σύνολο της Παριανής κοινωνίας.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα