Εκτύπωση αυτής της σελίδας

AE ΠΑΡΟΥ – ΦΙΛΩΤΙ 4-1 – Κερδίζει και αρέσει!

06 Δεκεμβρίου 2021 18:51

Με 3 γκολ σε 9 λεπτά, στο τέλος του ημιχρόνου οι παίκτες του Γ. Μοστράτου εξασφάλισαν τους βαθμούς της νίκης, πιάνοντας υψηλή απόδοση μετά το 25’.


Ενώ στην αρχή φαίνονταν μπλοκαρισμένοι από την σφικτή αμυντική τακτική του αντιπάλου και παρουσίασαν σημάδια νευρικότητας, μετά φόρτσαραν οι παίκτες πήραν πρωτοβουλίες, έδωσαν ταχύτητα στις μεταβιβάσεις τους και σκόραραν 3 φορές με γκολ που προήλθαν από συνδυαστικές ενέργειες και ομαδικό παιχνίδι.
Με την ίδια διάθεση ξεκίνησε η ΑΕ Πάρου και στην επανάληψη χάνοντας απανωτές ευκαιρίες μέχρι να πετύχει νωρίς στο 54’ το 4-0. Στο διάστημα αυτό ο Δ. Ρούσσος παρενέβη για πρώτη φορά στο 51’ στα πόδια επιθετικού σώζοντας ένα βέβαιο γκολ.

Το παιχνίδι που γενικά άφησε ικανοποιημένους τους λίγους θεατές, χάρισε μία πανέμορφη ποδοσφαιρική στιγμή στο 61’ με το ανάποδο ψαλίδι του Γ. Πράσινου, που χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο.
Στη συνέχεια οι πολλές διακοπές και οι αλλαγές ανέκοψαν τον ρυθμό του αγώνα, με ορισμένες καλές ενέργειες και φάσεις, καθώς το ματς είχε κριθεί και κάποιοι που μπήκαν είχαν διάθεση όπως ο Μπαρδάνης που έκανε πολλά ανεβάσματα από τη δεξιά πλευρά.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Στο 37’ ο Μουράι σε μία από τις αρκετές προσπάθειες του δημιουργικά, πέρασε μία κάθετη ξυραφιά στον Ραμπαβίλα που τελείωσε ψύχραιμα κάνοντας το 1-0.
Στο 45’ ο Βιτζηλαίος έγινε αποδέκτης της μπάλας από έναν γρήγορο συνδυασμό και με το «κακό» του πόδι σημάδεψε τη γωνία για το 2-0.
Στο 46’ πάλι βγήκε ο Ραμπαβίλας μόνος του και με δεύτερη προσπάθεια, αφού το πρώτο του πλασέ αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα έγραψε το 3-0.
Στο 54’ ο Βιτζηλαίος μπήκε στη περιοχή και έκοψε τη μπάλα στον Αριανούτσο που καλά τοποθετημένος δεν δυσκολέυτηκε για το 4-0.
Στο 61’ σε μακρινή εκτέλεση φάουλ ο Γιουρτζίδης έδιωξε ψηλά και πλάγια με κεφαλιά για να πιάσει στον αέρα ο Γ.Πράσινος το εκπληκτικό ανάποδο στην απέναντι γωνία του Δ.Ρούσσου που ήταν αδύνατο να αντιδράσει.
Διαιτήτευσαν οι κ.κ Βακόνδιος , Δρόσος και Ρούσσος.
Συνθέσεις
ΑΕ ΠΑΡΟΥ
Ρούσσος Δ., Βιτζηλαίος, Παπαδόπουλος, Γαβαλάς (68’ Κοτσιοβός), Καμπάσης, Παντελαίος, Ρούσσος Γ(46΄Αριανούτσος), Μουράι(85’ Μοστράτος), Γιαννούλης(85’Κιοσέ), Γιουρτζίδης(68’Μπαρδάνης), Ραμπαβίλας(80΄Κρητικός Σ.).
ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ
Βασιλάκης, Προμπονάς, Γ.Πράσινος, Ν. Μουστάκης, Κοττάκης, Πενίκου, Γρατσίας(55’ Κρητικός Ν.), Ν.Πράσινος(58’Μανιός), Επταήμερος(58’Κατσαδούρος), Γ.Πράσινος(71’Δ.Μουστάκης), Μ.Κρητικός.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
1.ΑΕ ΠΑΡΟΥ 16 6αγ.
2.ΦΙΛΩΤΙ 9 5αγ.
3.ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ 6 5αγ.
4.ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ 6 5αγ.
5.ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ 5 6αγ.
6. ΑΠΣ ΚΥΘΝΟΥ 5 7αγ.

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα