Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Α.Ο. Πάρου: «Ο Μαρπησσαϊκός προτίμησε να παίξει ένα άσχημο παιχνίδι εκτός των γραμμών του γηπέδου…»

29 Μαρτίου 2022 17:58
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Α.Ο. Πάρου: «Ο Μαρπησσαϊκός προτίμησε να παίξει ένα άσχημο παιχνίδι εκτός των γραμμών του γηπέδου…»

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Λάβαμε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου από το Δ.Σ. του Α.Ο. Πάρου το οποίο και δημοσιεύουμε:

Το Σάββατο 26/3/2022 ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας της κατηγορίας Κ – 12 μεταξύ της ομάδας ΑΟ Πάρου και του φίλου Παριανού σωματείου Μαρπησσαϊκού. Δυστυχώς ο αγώνας δεν διεξήχθη ποτέ γιατί οι υπεύθυνοι του Μαρπησσαϊκού, προτίμησαν να παίξουν ένα άσχημο παιχνίδι εκτός των γραμμών του γηπέδου, επιλέγοντας να κερδίσουν το παιχνίδι στα χαρτιά, σιγουρεύοντας με αυτό τον τρόπο τη συμμετοχή της ομάδας τους στο Final Four και ταυτόχρονα στερώντας κάθε δυνατότητα από την ομάδα μας να διεκδικήσει επί ίσοις όροις την πρόκριση στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Ενώ όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων πραγματοποιήθηκαν με τις κάρτες υγείας αθλητών χωρίς κανένα πρόβλημα, προσχεδιασμένα και αιφνιδιαστικά οι υπεύθυνοι του Μαρπησσαϊκού ζήτησαν από την ομάδα μας να προσκομίσει τα δελτία των αθλητών μας, τα οποία οι ίδιοι έσπευσαν να προμηθευτούν μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, με απώτερο σκοπό να «διδάξουν» στα ανήλικα παιδιά μας αθλητικό ήθος, ευ αγωνίζεσθαι και σεβασμό ανάμεσα σε παιδικές ομάδες που μάλιστα προέρχονται από το ίδιο νησί.
Δεν άλλαξαν γνώμη ούτε όταν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, ο οποίος παραβρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα, τους προέτρεψε να κατέβουν και να αγωνιστούν αφού τα παιδιά ήταν εκεί, οι γονείς τους ήταν εκεί, οι κάρτες των αθλητών ήταν εκεί, βάσει των οποίων έχουν διεξαχθεί τα έως τώρα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων.

Ο ΑΟ Πάρου έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια στην πράξη, την πίστη του στο ευ αγωνίζεσθαι, στην ευγενή αθλητική άμιλλα και στο σεβασμό στα όνειρα όλων των μικρών αθλητών, επιλέγοντας συνειδητά να απέχει από μικρότητες και σκοπιμότητες που βλάπτουν τις σχέσεις των Σωματείων και των παιδιών.

Μετά Τιμής εκ μέρους του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Σαρρής Νικόλαος

Ο Γεν. Γραμματέας
Μονδρέας Νικόλαος

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Super League: Ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός - Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής
  • Super League: Κυριακάτικα ντέρμπι με Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό και Άρη-ΠΑΟΚ για την 20η αγωνιστική
  • Α' Ε.Π.Σ.Κ.: Ολοκληρώνει την α' φάση των ομίλων ο Α.Ο. Πάρου, στη Μήλο με τον Πανσιφναϊκό
  • ΑΜΕΣ Νηρέας: Η Αρτιόλα Ρόκου στη Μικτή Ομάδα Κορασίδων της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων
  • Κύπελλο Ελλάδας: Με Έλληνες διαιτητές οι πρώτοι ημιτελικοί σε Παγκρήτιο και Λεωφόρο
  • Οι ημερομηνίες και ώρες των ευρωπαϊκών αγώνων των ελληνικών ομάδων σε Champions League και Europa