Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΕ Πάρου – Πανναξιακός 2-2. «Χ»αμένες οι ομάδες, κερδισμένοι οι θεατές!

21 Νοεμβρίου 2022 00:49

Στο τέλος του άγονου πρώτου ημιχρόνου, τόσο το 0-0 και κυρίως η εικόνα των ομάδων που αλληλοεξουδετερώθηκαν στο χώρο του κέντρου, τίποτε δεν προδίκαζε τις συγκινήσεις που θα έφερνε η επανάληψη.

4 γκολ και μεγάλη εναλλαγή συναισθημάτων κράτησαν καθηλωμένους τους πολυάριθμους θεατές μέχρι το τέλος και τελείωσε με τους Ναξιώτες να μένουν με την αίσθηση της αδικίας από το ακυρωθέν γκολ στο 89’και τους Παριανούς να εισπράττουν το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων τους, που παρά την πίκρα γιατί η ομάδα τους έφθασε μία ανάσα από τη νίκη, την αποθέωσαν βλέποντας την κατάθεση ψυχής από τους ποδοσφαιριστές της.

Πράγματι η Παριανή ομάδα κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο της και με καλή τακτική λειτουργία διεκδίκησε μέχρι τέλους το τρίποντο.

Απέδειξε πως παρά τις τεράστιες ελλείψεις μπορεί τουλάχιστον στην έδρα της να κερδίσουν κάθε αντίπαλο της.

aoparou panaxiakos 02

Α ΜΕΡΟΣ

Μοιρασμένο στην κατοχή της μπάλας, οι γηπεδούχοι ακίνδυνους και τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν με ταχύτητα μπροστά, αλλά να υστερούν στην τελική πάσα.

Μεγάλη στιγμή το χαμένο πέναλτι στο 16’ του Πιτταρά από χέρι του Παντελαίου σε σέντρα του ίδιου παίκτη. Ξεγέλασε μεν τον Ρούσσο, αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο έξω.

Στο 35’ είχαμε τις πρώτες διαμαρτυρίες για ακυρωθέν γκολ του Πίντο, που πάντως φάνηκε εκτεθειμένος στη σέντρα – σουτ του Σκούπρα.

aoparou panaxiakos 01

Β ΜΕΡΟΣ

Οι αντίπαλοι βγήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη, είχαν επιθετικούς προσανατολισμούς και οι συγκινήσεις ξεκίνησαν νωρίς.

Στο 61’ ο Πανναξιακός χάνει διπλή ευκαιρία. Ο Ρούσσος σώζει αρχικά το πλασέ του Δεμερντζή και στη συνέχεια της φάσης ο Πιτταράς σερβίρει στον Σκούπρα που σουτάρει ψηλά άουτ.

Στο 64’ γίνεται το 0-1.

Ο Ευριπιώτης περνάει συρτή παράλληλη σέντρα και ο Πίντο προλαβαίνει την άμυνα και με συρτό σουτ περνάει τη μπάλα κάτω από το σώμα του Ρούσσου ανοίγοντας τον χορό των γκολ.

Στο 70’ η ΑΕ Πάρου ισοφάρισε σε 1-1.

Σε γέμισμα του Δ. Κρητικού η άμυνα έχασε τα μαρκαρίσματα και ο Μουράι αφύλακτος με όμορφη και ζυγισμένη κεφαλιά βρήκε δίκτυα.

Ο ενθουσιασμός και το πάθος των Παριανών, που εκμεταλλεύτηκαν την αμυντική αδράνεια των αντιπάλων τους, έφερε την ανατροπή του σκορ.

Στο 81’ ο Παπαδόπουλος πλαγιοκόπησε και με γύρισμα – ξυραφιά στο δεύτερο δοκάρι βρήκε πάλι τον ξεχασμένο Μουράι που με σουτ στον ουρανό των δικτύων σημείωσε το 2-1 μέσα σε αποθέωση.

react

Στο δίλεπτο 84’-85’ κρίθηκαν τα πάντα.

Πρώτα η ΑΕ Πάρου έχασε διπλή ευκαιρία για να κλειδώσει το τρίποντο.

Ο Μουράι πήρε μία έξυπνη πάσα του Ραγκούση σούταρε από το ύψος του πέναλτι για να σώσει ο Μένιος και στη συνέχεια δεύτερο σουτ του ίδιου σε κενή εστία κοντραρίστηκε από την άμυνα.

Στο 85’ ο Πίντο με ταχύτατη κίνηση απέφυγε τους αντιπάλους του τσιμπώντας περίτεχνα τη μπάλα και πλάσαρε για το 2-2.

Το ματς τελείωσε με το γκολ που ακυρώθηκε.

Ο Σκούπρα σούταρε λίγο έξω από την περιοχή ο Ρούσσος απέκρουσε ασθενώς και ο επερχόμενος Πίντο που σκόραρε υποδείχθηκε σε θέση οφσάιτ, αν και φάνηκε να καλύπτεται τη στιγμή του σουτ.

Διαιτήτευσαν οι Βακόνδιος, Ρούσσου και Δεγαίτας.

zaxari alevri 01 greek

ΑΕ ΠΑΡΟΥ

Ρούσσος, Δ. Κρητικός, Παπαδόπουλος, Γαβαλάς, Μπέτσα, Παντελαίος, Μουράι, Λόκα Γκ.(58’ Λόκα Κρ.), Βασιλόπουλος, Μάγγος(88’ Τσόκα), Αρκουλής(58’ Ραγκούσης).

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

Μένιος, Καράι, Σκούπρα, Κοττάκης, Γιαννής, Πιτταράς, Ευριπιώτης(79’ Γιαννακόπουλος), Δεμερτζής, Πίντο, Τσουρής, Κουλούρης.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα