Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δικαίωση στο 90’ για την Κ16 Κυκλάδων, 2-1 τη Σάμο.

29 Μαρτίου 2023 19:31

Οι Κυκλάδες πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο τουρνουά, μετά την άτυχη ήττα της πρεμιέρας από τα Δωδεκάνησα, αλλά έχουν μαθηματικές μόνο ελπίδες, καθώς από φέτος άλλαξε το σύστημα διεξαγωγής και προκρίνεται μία μόνο ομάδα.

Οι νικητές ήταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα, χάνοντας τεράστιες ευκαιρίες, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο.

Προηγήθηκαν 1-0 στο 19’ με πλασέ του Καμπάνη και ισοφαρίστηκε στο 31’ στη μοναδική φάση που έκανε η Σάμος, όταν από λάθος της άμυνας ο Κουβδός πέρασε και τον Τσιγώνια και σκόραρε σε κενή εστία.

Όμως εκτός από την αστοχία των Κυκλαδιτών, την σπουδαία απόδοση του τερματοφύλακα της Σάμου Σουρή, στο 35’ οι Κυκλάδες στερήθηκαν ένα υπέρ τους πέναλτι όταν σε ανατροπή του Παπαβασιλείου σαφώς εντός περιοχής, δόθηκε περιέργως φάουλ εκτός περιοχής.

Στο 90’ ο Καλλίγερος βρήκε με πάσα τον Νομικό που πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα, τσίμπησε τη μπάλα που βρήκε το δοκάρι και με δεύτερο σουτ λύτρωσε την ομάδα του.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τσιγώνιας, Καπέλλας(50’ λ.τ. Μαυρίδης), Νομικός, Μπέτσα, Σέχου, Καλλίγερος, Παπαβασιλείου, Αρώνης(55’ Βαλέττας), Καμπάνης, Βλαχάκης(46’ Δαχτυλίδης), Αλιφιέρης(69’ Σκανδάλης).

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα