Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μηδενισμός και βαρύ πρόστιμο στον ΑΟ Πάρου

17 Μαρτίου 2024 14:30
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Μηδενισμός και βαρύ πρόστιμο στον ΑΟ Πάρου

test2

test2

Τα τμήματα Κ12 και Κ14 του ΑΟ Πάρου δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στην Κύθνο, έχοντας κάνει γνωστές από καιρό τις ανυπέρβλητες δυσκολίες, αλλά και τις αρνήσεις γονέων για το τριήμερο ταξίδι που απαιτείται.

Η ΕΠΣΚ πλήρως ενήμερη για το θέμα, «ένιψε τας χείρας της» ακολουθώντας το γράμμα του νόμου και τιμώρησε με μηδενισμό και πρόστιμα 1.700 ευρώ(!!!) το Παριανό σωματείο.

Μάλιστα αναφέρει πως δεν επιβάλλει την ποινή των μείον βαθμών για την επόμενη περίοδο, όπως επίσης προβλέπει η προκήρυξη και εδώ το γράμμα του νόμου πηγαίνει περίπατο.

Στην ίδια απόφαση δύο διαφορετικές ερμηνείες του νόμου, γιατί φαίνεται πως το πρώτο κριτήριο μας είναι να τα έχουμε καλά με όλους και το αν χάσουν τα παιδιά τα μαθήματα τους η αν διακινδυνεύσουν ταξίδια με πολλά μποφόρ 11χρονα παιδιά, είναι δευτερεύουσας σημασίας.

Και για το δικαίωμα τω παιδιών μας στη χαρά του παιχνιδιού, λίγοι νοιάζονται στον απολύτως χειραγωγημένο χώρο του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου.

Υπάρχει ένα ερώτημα.

Γιατί η πρόταση να διεξαχθούν τα ματς των τμημάτων του ΑΟ Πάρου και του ΑΠΣ Κύθνου σε ένα κοινό διήμερο ταξίδι στη Σύρο, δεν έγινε δεκτή;

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Η Τότεναμ πήρε το Europa League - 1-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  • Ματίας Αλμέιδα: Τέλος από την ΑΕΚ - Η ανακοίνωση για τη λήξη της συνεργασίας
  • Τρίτος ο ΠΑΟΚ, 1-0 την ΑΕΚ στην Τούμπα - Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι αιωνίων
  • Βαγγέλης Παυλίδης: Οι Πορτογάλοι του υποκλίνονται μετά την ασίστ της χρονιάς - «Ο Έλληνας θεός δάμασε τα λιοντάρια»
  • Πάρος – Παροικία Δημοτικό Στάδιο: Τελικός Κυπέλλου Θύελλα Καμαρίου - Ελλάς Σύρου
  • Η Ίντερ στον τελικό του Champions League - 4-3 την Μπαρτσελόνα στην παράταση