Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διπλό στη Σύρο και μόνη δεύτερη η ΑΕ Πάρου

08 Απριλίου 2024 13:02
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Διπλό στη Σύρο και μόνη δεύτερη η ΑΕ Πάρου

test2

test2

Παρουσιάζοντας σοβαρό πρόσωπο η ΑΕ Πάρου πέρασε με 4-1 από τον Πάγο και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση με 13 βαθμούς, ενώ Πανναξιακός και Παμμηλιακός ακολουθούν με 11 και ο Αίας Σύρου.

Τα 3 τελευταία παιχνίδια αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πρώτα στη Νάξο με τον Πανναξιακό και τα δύο εντός με Παμμηλιακό και Θύελλα Καμαρίου.

 Ο Χρήστος Γαβαλάς, που μετρά 2 νίκες και 1 ισοπαλία, προχώρησε σε μία σημαντική αλλαγή φέρνοντας σε θέση δεκαριού τον Μακρίδη, αφήνοντας μόνο στην κορυφή τον Γκασίσου και με τον Φαντιγκά στα άκρα και η ΑΕ Πάρου απέκτησε μία καλύτερη ισορροπία που τις έδινε τη δυνατότητα να βγαίνει πιο εύκολα μπροστά.

Με την κυριαρχία των Μουράι και Παντελαίου στο κέντρο και τον Καμπάση ηγέτη στην άμυνα, η ΑΕ Πάρου παρουσίασε ένα συμπαγές σύνολο, ικανό να διεκδικήσει τη 2η θέση μέχρι το τέλος.

Στην επίθεση η δεύτερη νιότη του Στρ. Κρητικού, που σήμερα έκανε χατ τρικ, δίνει δημιουργία και ουσία, αφού οι επιθετικοί δείχνουν να ξεπερνούν το σύνδρομο της αστοχίας που τους διακατείχε σε κάποια παιχνίδια, που χάθηκαν πολλές ευκαιρίες.

Η ΑΕ Πάρου προηγήθηκε στο 14’, αφού 2 λεπτά πριν ο Γκασίσου έχασε τετ α τετ στη συνέχεια σέντραρε από αριστερά, η άμυνα έκοψε προ του Φαντιγκά και ο επερχόμενος Στρ. Κρητικός σκόραρε για το 1-0.

Στο 40’ ακυρώθηκε γκολ του Μακρίδη για επιθετικό φάουλ και υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες και στο 45’ νέα μεγάλη ευκαιρία όταν σε κάθετη ακριβείας του Φαντιγκά ο Μακρίδης πλάσαρε άουτ.

aoparou nireas 102

Στην επανάληψη η Παριανή ομάδα σε δύο λεπτά τελείωσε το παιχνίδι.

Στο 66’ εκτέλεση κόρνερ του Μουράι και με δυνατή κεφαλιά ο Γκασίσου κάνει το 2-0 και στο 68’ ο Μακρίδης αφού χόρεψε την άμυνα σέρβιρε το γκολ στον Στρ. Κρητικό για το 3-0.

Ο ΑΟ Πάγου μείωσε στο 84’ με ωραίο σουτ του Μπάιλα και στο 91’ ο Στρ Κρητικός έβαλε, ανέμου βοηθούντος, το πιο εντυπωσιακό γκολ του αγώνα γράφοντας το τελικό 4-1.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Αγγέλου, Αρμακόλας και Καλόγερας.

ΑΕ ΠΑΡΟΥ

Νικολακόπουλος, Μανδραβάλης, Στεφ. Κρητικός (70’ Ζίλτσε), Τάσιος, Καμπάσης, Μουράι, Παντελαίος(70’ Χατζία), Μακρίδης, Γκασίσου(88’ Σεμπατίνο), Στρ. Κρητικός, Φαντιγκά(50’ Βιτζηλαίος).

ΑΟ ΠΑΓΟΥ

aoparou 780

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Η Τότεναμ πήρε το Europa League - 1-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  • Ματίας Αλμέιδα: Τέλος από την ΑΕΚ - Η ανακοίνωση για τη λήξη της συνεργασίας
  • Τρίτος ο ΠΑΟΚ, 1-0 την ΑΕΚ στην Τούμπα - Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι αιωνίων
  • Βαγγέλης Παυλίδης: Οι Πορτογάλοι του υποκλίνονται μετά την ασίστ της χρονιάς - «Ο Έλληνας θεός δάμασε τα λιοντάρια»
  • Πάρος – Παροικία Δημοτικό Στάδιο: Τελικός Κυπέλλου Θύελλα Καμαρίου - Ελλάς Σύρου
  • Η Ίντερ στον τελικό του Champions League - 4-3 την Μπαρτσελόνα στην παράταση