Εκτύπωση αυτής της σελίδας

15.000 φίλαθλοι έχουν ταυτοποιήσει το εισιτήριό τους μέσω του Gov.gr Wallet

16 Απριλίου 2024 11:12
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
15.000 φίλαθλοι έχουν ταυτοποιήσει το εισιτήριό τους μέσω του Gov.gr Wallet

test2

test2

Ομαλά ολοκληρώθηκε το πρώτο Σαββατοκύριακο εφαρμογής του νέου πλαισίου ψηφιακής εισόδου των θεατών στα γήπεδα της Super League 1.

Μέχρι σήμερα 15.000 φίλαθλοι ταυτοποίησαν με τρόπο απλό και φιλικό το εισιτήριό τους, μέσω της εφαρμογής Gov.gr Wallet, το οποίο έχουν κατεβάσει στο κινητό τους τηλέφωνο από το Google Play ή το App Store.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνολικά 33.000 φίλαθλοι παρακολούθησαν δια ζώσης τους αγώνες Playoffs και Playouts που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο.

Με την ψηφιακή είσοδο ολοκληρώνεται η δέσμη μέτρων που έλαβαν τα Υπουργεία Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας. Υπογραμμίζεται ότι η διαδικασία της ψηφιακής εισόδου στα γήπεδα ισχύει για τους αγώνες της Super League 1, καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet είναι η εγγραφή των πολιτών στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.), στο emep.gov.gr , ενώ η διαδικασία της ψηφιακής εισόδου στα γήπεδα περιγράφεται αναλυτικά στο tickets.gov.gr.

Επισημαίνεται ότι μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, τον Μάιο, θα ισχύει το υβριδικό σύστημα εισόδου στα γήπεδα, ώστε να δοθεί ο κατάλληλος χρόνος προσαρμογής τόσο στις Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρείες, όσο και στους φιλάθλους.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Η Τότεναμ πήρε το Europa League - 1-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  • Ματίας Αλμέιδα: Τέλος από την ΑΕΚ - Η ανακοίνωση για τη λήξη της συνεργασίας
  • Τρίτος ο ΠΑΟΚ, 1-0 την ΑΕΚ στην Τούμπα - Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι αιωνίων
  • Βαγγέλης Παυλίδης: Οι Πορτογάλοι του υποκλίνονται μετά την ασίστ της χρονιάς - «Ο Έλληνας θεός δάμασε τα λιοντάρια»
  • Πάρος – Παροικία Δημοτικό Στάδιο: Τελικός Κυπέλλου Θύελλα Καμαρίου - Ελλάς Σύρου
  • Η Ίντερ στον τελικό του Champions League - 4-3 την Μπαρτσελόνα στην παράταση