Σάββατο, 04 Απριλίου 2015 - Psts.gr

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ερμούπολης σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 41χρονου ημεδαπού ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, είχε εγκαταλείψει σε αγροτεμάχιο σκυλί που παρουσίαζε εικόνα παραμέλησης φροντίδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νέο εκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο είναι:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχουμε την αίσθηση, κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και πρέπει γι' αυτό να κάνουμε κάτι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην υιοθέτηση ενός νέου δόγματος για την αντιμετώπιση φαινομένων ανομίας προχωρά η κυβέρνηση μετά τη δημόσια έκρηξη του Γ. Πανούση ότι αριστερή διακυβέρνηση δεν σημαίνει ανοχύρωτη χώρα και πόλη. Η κυβέρνηση στηρίζει τη ρεαλιστική γραμμή του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την αντιμετώπιση γεγονότων που έχουν σχέση με την έννομη τάξη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέσα από τις σκαλωσιές, τα μάρμαρα δείχνουν να είναι καθαρά. «Ισως και να μην είχαν καθαριστεί ποτέ», μου λέει ο κ. Ηλίας Ανδρεόπουλος, ο άνθρωπος που συντονίζει τις εργασίες αποκατάστασης στη γωνία Στουρνάρη και Πατησίων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αντιδράσεις εκ μέρους Γερμανών πολιτικών προκαλεί η επικείμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Μόσχα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τριάντα χρόνια στη φυλακή θανατοποινιτών για δύο φόνους που δεν έκανε πέρασε ένας 58χρονος Αμερικανός, ο οποίος απαλλάχτηκε από δικαστήριο των ΗΠΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενθουσιώδη υποδοχή επεφύλαξαν χιλιάδες Ιρανοί πολίτες στον υπουργό Εξωτερικών της χώρας, Τζαβάντ Ζαρίφ και στα άλλα μέλη της διαπραγματευτικής ομάδας που επέστρεψαν στην Τεχεράνη ύστερα από την αίσια έκβαση των διαπραγματεύσεων της Λωζάννης για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos