Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2021 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 24, 34, 4, 33, 15 και τζόκερ ο αριθμός 14.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το βράδυ της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου, εκοιμήθη ο Ηγούμενος της Ι.Μ. Λογγοβάρδας Γέροντας Χρυσόστομος μετά από πολυήμερη μάχη με τη νόσο Covid – 19 σε εντατική μονάδα νοσοκομείου της Αθήνας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευχάριστα εκπλήσσουν τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του Αεροδρομίου Πάρου σχετικά με τον αριθμό των από αέρος αφίξεων στο νησί κατά τον φετινό Αύγουστο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η φαρμακοβιομηχανία χρησιμοποιεί την τεχνολογία mRNA για να «δώσει λύσεις σε κάποιες από τις μεγαλύτερες υγειονομικές προκλήσεις»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ερώτηση κατέθεσε στη Βουλή ο Νίκος Συρμαλένιος με θέμα το σκάνδαλο χορήγησης πλαστών αρνητικών πιστοποιητικών εξέτασης covid 19 που δόθηκαν από το Νοσοκομείο Θήρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2021 19:37

Νίκος Συρμαλένιος από τη Φολέγανδρο

Σύντομη επίσκεψη πραγματοποίησε ο Νίκος Συρμαλένιος στη Φολέγανδρο τη Δευτέρα το απόγευμα έως την Τρίτη πρωΐ 6 – 7/9.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο μεγάλος μας μουσικοσυνθέτης, αγωνιστής και οραματιστής Μίκης Θεοδωράκης κατοικεί πλέον στην γειτονιά των αγγέλων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρατείνεται η εφαρμογή των μέτρων σε Αχαΐα, Ηλεία, Μεσσηνία, Ηράκλειο και Ικαρία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σπουδαία Μαρία Σάκκαρη υπέταξε την Καρολίνα Πλίσκοβα 2-0 (6-4,6-4) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του US Open, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα της Παρασκευής (04:00 Eurosport) την 18χρονη Βρετανίδα, Έμα Ραντουκάνου για μια θέση σε τελικό Grand Slam

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τα self test και η μάσκα συμβάλλουν στον έλεγχο της διασποράς στα σχολεία - Ικανοποιητική η πορεία της πανδημίας στις μεγάλες πόλεις - Σημαντική αύξηση στα ποσοστά των εμβολιασμένων μαθητών το τελευταίο διαστημα - Μείωση 20% στον μέσο αριθμό κρουσμάτων - Εννιά στους δέκα διασωληνωμένους είναι ανεμβολίαστοι - Αυξημένο φορτίο σε σε Αργολίδα, Αρκαδία, Ευρυτανία, Ροδόπη και Γιάννενα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos