Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Κάλυμνο περιόδευσε εχθές 26 Φεβρουαρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος

27 Φεβρουαρίου 2014 11:44 Parianotypos.gr
ΕΚΛΟΓΕΣ 2014
10403 φορές
Στην Κάλυμνο περιόδευσε εχθές 26 Φεβρουαρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος

Στην επαφή του με τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο κ. Γ. Χατζημάρκος επικεντρώθηκε στο ζήτημα της ανεργίας που έχει οδηγήσει το νησί της Καλύμνου στα υψηλότερα επίπεδα μετανάστευσης στην μεταπολεμική της ιστορία.

"Η Κάλυμνος χάνει με ένα πρωτοφανή ρυθμό τις πιο παραγωγικές ηλικίες. Η ανατροπή αυτού του διαλυτικού φαινομένου δεν συνιστά στοίχημα μόνο για την Κάλυμνο αλλα εθνικό στόχο.", δήλωσε ο κ. Γ. Χατζημάρκος σχετικά με τα συντριπτικά ποσοστά ανεργίας που παρουσιαζει η Κάλυμνος. Παράλληλα, ο κ. Γ. Χατζημάρκος επισκέφθηκε τον Δήμο Καλύμνου όπου ζήτησε και έλαβε ενημέρωση για την κατάσταση των κοινωνικών δομών του νησιού.

Κατα την παραμονή του κ. Γ. Χατζημάρκου στο νησί της Καλύμνου, ο εν ενεργεία περιφερειακός σύμβουλος κ. Αγγελος Καλαθιανάκης ανακοίνωσε την απόφαση του να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα με την την περιφερειακή κίνηση "Μπροστά το Ν.Αιγαίο".

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(0 ψήφοι)
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet
Parianotypos.gr

Parianotypos.gr

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Τελευταία άρθρα από τον/την Parianotypos.gr

  • Παροχή συνδρομής σε επιβαίνοντες σκάφους στην Ίο
  • Αποβίβαση επιβάτιδας Κ/Ζ στη Θήρα
  • Σύρος: Διεθνές Θερινό Σχολείο “Νέα μέσα στην Τέχνη” (βίντεο)
  • Κυριακή 29-6-2025: Πολύ Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (4) Π.Ν.Αι. Αποφυγή επικίνδυνων ενεργειών πρόκλησης πυρκαγιών
  • «Ψήφισμα για την απώλεια του Θοδωρή Τριπολιτσιώτη» του Δ. Σ. Εκπαιδευτικών Π. Ε. Πάρου-Αντιπάρου «Π. Καλλιέρος»