Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2018 - Psts.gr

Σας ενημερώνουμε ότι εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης νερού που παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες στην ευρύτερη περιοχή της Τ.Κ. Αρχιλόχου, παρουσιάστηκε πρόβλημα επάρκειας των γεωτρήσεων της περιοχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Islands e-media, σας κάνει δώρο ένα μοναδικό τριήμερο (Δύο διανυκτερεύσεις) στη πανέμορφη Πάρο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 07-08-2018 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας περιστατικό εξαπάτησης ιδιοκτήτη επιχείρησης, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, με το πρόσχημα της τραπεζικής επιδότησης οικονομικής ενίσχυσης. Συγκεκριμένα, άγνωστος προσποιούμενος διευθυντικό στέλεχος τραπεζικού υποκαταστήματος κάλεσε τηλεφωνικά ιδιοκτήτη καταλυμάτων και τον έπεισε να καταβάλει σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ με σκοπό την χορήγηση επιδότησης πολλαπλάσιου ύψους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χάρη σε μια σύγχρονη επιστημονική μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, Έλληνες και ξένοι γεωεπιστήμονες κατάφεραν να «φωτίσουν» τις διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα κάτω από τη Σαντορίνη, αλλά και γενικότερα στο σημείο σύγκρουσης της αφρικανικής με την ευρασιατική τεκτονική πλάκα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό ανακοινώνουμε τη μεγάλη επιστροφή στην ομάδα της καρδιάς του , του Παναγιώτη Ραμπαβίλα!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει στην 6η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ που θα πραγματοποιηθεί 1-4 Φεβρουαρίου 2019 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό, στην Αθήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό ανακοινώνουμε τη μεγάλη μεταγραφή – απόκτηση του “killer” κεντρικού αμυντικού Ιωάννη Ψυλλάκη από την ομάδα της Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ, γνωστού με το ψευδώνυμο “τρομοκράτης”!!!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Φωτιά» έχουν πάρει τα σοκάκια και οι παραλίες της Μυκόνου από τις καταδρομικές εφόδους εφοριακών, οι οποίοι, εφαρμόζοντας το σχέδιο «Τρίαινα», ξετρύπωσαν περιπτώσεις κραυγαλέας φοροδιαφυγής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν χθες (7 Αυγούστου 2018) σε περιφερειακά αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου συνολικά έξι αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos