Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάμε στοίχημα: «Κρατάει» στο ημίχρονο η Λιθουανία

11 Νοεμβρίου 2016 14:50

Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου πρωταγωνιστούν στο σημερινό κουπόνι, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρία παιχνίδια από τη συγκεκριμένη διοργάνωση.


Παράλληλα, μία ακόμη πρόταση προκύπτει από την Euroleague και συγκεκριμένα από την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γαλατασαράι. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, πέρα από το στοίχημα να ενημερωθείτε και για τα Νόμιμα Online Casino!

 

Χ2 το ημίχρονο στο «Antona Malatinského»

Ξεκινάμε με το παιχνίδι Σλοβακία – Λιθουανία, στο οποίο θα πάμε με το Χ2 στο ημίχρονο, σε απόδοση 2.00. Μετά τις δύο ήττες που γνώρισε από τις Αγγλία (1-0 εντός έδρας) και Σλοβενία (1-0 εκτός έδρας), η Σλοβακία έσπασε το ρόδι στον 6ο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, επικρατώντας εντός έδρας με 3-0 της Σκωτίας πριν από ένα μήνα. Στην προτελευταία θέση του ομίλου βρίσκεται το συγκρότημα του Κόζακ, ενώ έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για τα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στις υπόλοιπες σημείωσε μία ισοπαλία και τρεις ήττες! Από την άλλη πλευρά, η Λιθουανία παραμένει αήττητη στις τρεις αναμετρήσεις που έχει δώσει μέχρι στιγμής για τα προκριματικά. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Γιανκάουσκας μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Σλοβενία (2-2 εντός έδρας) και Σκωτία (1-1 εκτός έδρας), ενώ πριν από ένα μήνα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μάλτας, επικρατώντας εντός έδρας με 2-0. Περιμένουμε τους Λιθουανούς ανταγωνιστικούς και σήμερα και θα πάμε με το Χ2 στο ημίχρονο.

Με τα γκολ στο Βουκουρέστι

Συνεχίζουμε με το Goal / Goal σε απόδοση 2.05 στην αναμέτρηση Ρουμανία – Πολωνία. Η Ρουμανία ταξίδεψε στην Αστάνα με στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης, ωστόσο περιορίστηκε τελικά στον έναν. Κατώτερη των περιστάσεων κόντρα στο Καζακστάν, κλείστηκε καλά από τους Καζάκους, δεν μπόρεσε να βρει κενούς χώρους, και κόλλησε στο μηδέν. Το συγκρότημα του Ντάουμ παραμένει αήττητο μετά το πέρασμα των τριών πρώτων αγωνιστικών στα προκριματικά, έχοντας σημειώσει παράλληλα μια νίκη επί της Αρμενίας (0-5), αλλά και μια ισοπαλία με το Μαυροβούνιο (1-1). Η Πολωνία, από την άλλη πλευρά, είχε την τύχη με το μέρος της κόντρα στην Αρμενία, το εκμεταλλεύτηκε και κατάφερε έστω και δύσκολα να πάρει τη νίκη με 2-1. Αήττητο το συγκρότημα του Άνταμ Ναβάλκα μετά το πέρασμα των τριών πρώτων αγωνιστικών, μετράει παράλληλα μια νίκη επί της Δανίας (3-2), αλλά και μια ισοπαλία με το Καζακστάν (2-2). Όσο εύκολα σκοράρει, άλλο τόσο εύκολα δέχεται και γκολ, με την αμυντική λειτουργία της Πολωνίας να είναι μέχρι στιγμής η «αχίλλειος πτέρνα» της, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως το Goal / Goal και το Over 2.5 επιβεβαιώθηκε και στις τρεις αναμετρήσεις της στα προκριματικά.

Κερδίζει το Μαυροβούνιο

Επόμενη επιλογή, το διπλό σε απόδοση 2.20 στο ματς Αρμενία – Μαυροβούνιο. Η Αρμενία φιλοξενεί το Μαυροβούνιο, με τις δύο ομάδες να ακολουθούν εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες μέχρι στιγμής. Οι Αρμένιοι αποτελούσαν εξαρχής (μαζί με το Καζακστάν) το μεγάλο αουτσάιντερ του 5ου ομίλου και... φροντίζουν να το αποδεικνύουν και στην πράξη. Μηδενική η συγκομιδή βαθμών στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με ενεργητικό ενός γκολ και παθητικό οκτώ τερμάτων. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, στην πρεμιέρα έφυγαν ηττημένοι με 1-0 από τη Δανία, ακολούθησε η εντός έδρας συντριβή με 0-5 από τους Ρουμάνους και στις 11 Οκτωβρίου η ομάδα του Πετροσιάν ηττήθηκε με 2-1 στην Πολωνία. Βίοι αντίθετοι για το Μαυροβούνιο, το οποίο «δείχνει τα δόντια» του μέχρι στιγμής, ισοβαθμώντας με την Πολωνία στην κορυφή του 5ου ομίλου. Επτά βαθμούς έχουν συλλέξει οι Μαυροβούνιοι, από το ισόπαλο 1-1 της πρεμιέρας επί ρουμανικού εδάφους και τα τρίποντα του Οκτωβρίου επί των Καζακστάν (5-0) και Δανίας (0-1). Θεωρούμε ότι θα καταφέρουν να κερδίσουν και σήμερα.

Σκοράρει πολύ ο Ολυμπιακός

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Γαλατασαράι – Ολυμπιακός, στον οποίο θα πάμε με το Over 84.5 πόντους του Ολυμπιακού, σε απόδοση 1.83. Η Γαλατασαράι του Αταμάν είναι πολύ χειρότερη από οτιδήποτε αναμενόταν και ο λόγος είναι ότι το σύνολο των ξένων παικτών δεν έχει βρει χημεία, ίσως δεν βρει ποτέ. Σήμερα «φλερτάρει» με την έκτη σερί ήττα αφού ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα και κυρίως είναι μια καλύτερα «κουρδισμένη» μηχανή. Το κύριο πρόβλημα της Γαλατά είναι η απαράδεκτη άμυνα μέχρι σήμερα, δέχθηκε 109 από ΤΣΣΚΑ, 103 από Φενέρ, 98 από Μακάμπι, 90 από Ρεάλ και 85 από τον Ερυθρό Αστέρα του οποίου τα σκορ δεν ξεπερνούν τους 145 πόντους. Ακόμα και από την τραγική Τραμπζονσπόρ, που μέχρι το μεταξύ τους ματς σκόραρε 71 πόντους ανά αγώνα, δέχθηκε 84 πόντους. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει μέχρι σήμερα επιθετικές αρετές, είναι εξαιρετικός από την γραμμή του τριπόντου και έχει την ευκαιρία να σκοράρει καλά απόψε ώστε να επικρατήσει. Επιλογή το Over 84.5 του Ολυμπιακού.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr