Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: Με τα γκολ στο Τορίνο, κερδίζει η Παρί - Σκοράρει ο Ολυμπιακός

27 Σεπτεμβρίου 2017 14:34

Με ελληνικό ενδιαφέρον συνεχίζεται σήμερα το μενού της δεύτερης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει νέα αρχή με τον Τάκη Λεμονή στην άκρη του πάγκου, όμως η αποστολή του είναι εξαιρετικά δύσκολη στο «φρούριο» της Γιουβέντους. Απ' το υπόλοιπο πρόγραμμα, ξεχωρίζουν τα ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν και Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Σκοράρει ο Ολυμπιακός

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Γιουβέντους – Ολυμπιακός, όπου επιλέγουμε το Goal / Goal σε απόδοση 2.63. Αποστολή... αυτοκτονίας απόψε για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι πηγαίνουν ίσως στην πιο δύσκολη έδρα της Ευρώπης, εκεί όπου η Γιουβέντους δεν έχει σχεδόν ποτέ απώλειες. Σε κακό μομέντουμ οι Πειραιώτες μετά την εκτός έδρας ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (3-2) και κυρίως εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο προέκυψε (από 0-2), ακολούθησαν ταραχώδεις ημέρες. Παρελθόν αποτελεί ο Χάσι, υποβιβάστηκε στην Κ20 ο Καπίνο, πάει για αποχώρηση ο Μοντέστο, αλλαγή είχαμε και στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων. Νέος τεχνικός ο Τάκης Λεμονής, που θα καθίσει για τέταρτη φορά στην καριέρα του στον πάγκο του αγαπημένου του Ολυμπιακού, το σίγουρο είναι ότι σήμερα ουδείς μπορεί να του πει κάτι αν προκύψει ήττα. Οι ερυθρόλευκοι είναι μια επιθετική ομάδα, έχουν βρει δίχτυα σε όλα τα επίσημα παιχνίδια τους, ρισκάρουμε με την επιλογή G/G σε απόδοση 2.63.

Άσσος στο Παρίσι

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.10. Είναι το ντέρμπι του ομίλου, ανάμεσα στις δύο ομάδες που εκτός απροόπτου θα προκριθούν στην επόμενη φάση, απομένει να φανεί ποια θα καταλάβει την πρωτιά. Ενδεχομένως να αποδειχτεί καθοριστικό το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, τις βρίσκει αμφότερες να έρχονται από εντός συνόρων απώλειες. Η Παρί έμεινε για πρώτη φορά φέτος «άσφαιρη» στο εκτός έδρας 0-0 με τη Μονπελιέ, όπου παρατάχθηκε χωρίς τον Νεϊμάρ, σήμερα ο Βραζιλιάνος επιστρέφει. Στον αντίποδα, η Μπάγερν έμεινε στο 2-2 εντός έδρας με τη Βόλφσμπουργκ, παρά το ότι προηγήθηκε 2-0. Σημειώστε ότι οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί έξι φορές στο παρελθόν, στα 5/6 ματς η νίκη πήγε στον εκάστοτε γηπεδούχο. Επιλέγουμε άσσο.

Δε χάνει η Τσέλσι

Πάμε στο σπουδαίο ματς Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι, όπου επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 1.81. Σπουδαία ημέρα για την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία δίνει το πρώτο ματς της ιστορίας της στο Τσάμπιονς Λιγκ στο ολοκαίνουργιο γήπεδο της. Εκεί μετράει ήδη 2/2 νίκες με μηδενικό παθητικό στο πρωτάθλημα, σήμερα θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει διότι ξεκίνησε στην Ευρώπη με το εκτός έδρας 0-0 κόντρα στη Ρόμα. Στον αντίποδα, η Τσέλσι έκανε περίπατο με την Γκάραμπακ (6-0), έρχεται από σερί επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις, σκόραρε 15 γκολ στις τελευταίες τρεις νίκες της. Οι Λονδρέζοι πορεύονται αήττητοι στα τελευταία εφτά ματς ανεξαρτήτως έδρας (6-1-0), έχουν καλή παράδοση επί ισπανικού εδάφους, καθώς είναι αήττητοι στις 9 τελευταίες επισκέψεις τους στη χώρα της Ιβηρικής (2-7-0). Θεωρούμε ότι η Τσέλσι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα, ποντάρουμε στο Χ2.

Υψηλό σκορ στο Βέλγιο

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με το Άντερλεχτ – Σέλτικ, όπου επιλέγουμε Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.85. Πρόκειται για τις δύο πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου, οι οποίες θα παλέψουν για την τρίτη θέση και την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ. Αμφότερες ξεκίνησαν με αναμενόμενες «βαριές» ήττες απ' τα μεγάλα ονόματα του γκρουπ, Παρί και Μπάγερν, γνωρίζουν ότι τα μεταξύ τους παιχνίδια είναι αυτά που –βάσει λογικής- θα κρίνουν την τρίτη θέση. Η Άντερλεχτ είναι μια επιθετική ομάδα, σκοράρει αρκετά εντός έδρας, όπου κέρδισε τα 3/4 φετινά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Υποδέχεται την κυρίαρχο της Σκωτίας, Σέλτικ, η οποία έρχεται με αναπτερωμένη ψυχολογία μετά την εκτός έδρας νίκη στο ντέρμπι με τη Ρέιντζερς (0-2) το Σάββατο. Είναι δύο ομάδες που δίνουν έμφαση στην επίθεση, επιλέγουμε Over 2.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr