Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: Με τα γκολ στο ΑΕΚ - Αούστρια, στήριγμα η Αταλάντα

28 Σεπτεμβρίου 2017 14:32

Πολύ καλό ήταν από στοιχηματικής άποψης το διήμερο που προηγήθηκε για το Champions League με τις 6/8 προτάσεις του Betarades.gr να επιβεβαιώνονται!

Συνεχίζουμε σήμερα με ακόμη μεγαλύτερη ένταση στο Europa League, με το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ στην Ελλάδα να έχει καταλήξει σε πέντε αγώνες, ανάμεσά τους και αυτός της ΑΕΚ με την Αούστρια Βιέννης στο ΟΑΚΑ!

Over για ΑΕΚ

Ξεκινάμε τα Προγνωστικά Europa League με την αναμέτρηση ΑΕΚ - Αούστρια Βιέννης, όπου θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.30. Η Ένωση προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, έκανε την ολική ανατροπή και επικράτησε με 3-2. Μετρά πέντε διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, η αυτοπεποίθηση και η ψυχολογία της της είναι στα... ύψη. Πιστεύουμε ότι θα μπει πολύ δυνατά στο σημερινό παιχνίδι, απέναντί της θα έχει μία ομάδα με επιθετικές αρετές και περιμένουμε αρκετά τέρματα στο ΟΑΚΑ.

Παίρνει αποτέλεσμα η Αταλάντα

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Λυών - Αταλάντα, στον οποίο θα επιλέξουμε το Χ2 σε απόδοση 1.95. Δε διανύει την καλύτερη δυνατή περίοδό της η Λυών. Στην πρεμιέρα των ομίλων κατάφερε να πάρει μόνο το βαθμό της ισοπαλίας στην Κύπρο με τον Απόλλωνα Λεμεσού (1-1), στο πρωτάθλημα έρχεται από το 3-3 με την Ντιζόν εντός έδρας και, σε ευρύτερο πλαίσιο, στα έξι τελευταία παιχνίδια της έχει πανηγυρίσει μία μόλις νίκη. Η Αταλάντα από την πλευρά της, την 1η αγωνιστική πήρε εμφατική νίκη με 3-0 επί της Έβερτον, στα πέντε τελευταία παιχνίδια της παραμένει αήττητη (3-2-0), έχει όλα τα φόντα να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα και σήμερα!

Δεν πείθει η Κολωνία

Μεταφερόμαστε στη Γερμανία και το παιχνίδι Κολωνία - Ερυθρός Αστέρας, με την επιλογή μας να είναι και εδώ και Χ2, σε απόδοση 2.10. Οι γηπεδούχοι απογοητεύουν πλήρως φέτος και είναι χαρακτηριστικό ότι στα οκτώ τελευταία επίσημα παιχνίδια που έχουν δώσει σε όλες τις διοργανώσεις έχουν κερδίσει μόνο την άσημη Λέχερ, στο Κύπελλο, ενώ στα υπόλοιπα επτά μετρούν έξι ήττες και μία ισοπαλία. Εκ διαμέτρου αντίθετη η κατάσταση στον Αστέρα, με τους Σέρβους να μετρούν πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στα επτά πιο πρόσφατα ματς τους! Δε θα έχουν εύκολο έργο σήμερα, αλλά μπορούν να πάρουν τουλάχιστον στο βαθμό, απέναντι στην προβληματική Κολωνία.

Κερδίζει η Ζενίτ

Η επόμενη έρχεται από την αναμέτρηση Ζενίτ - Σοσιεδάδ και είναι ο Άσσος σε απόδοση 2.30. Δε χωρά αμφιβολία ότι η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης διαθέτει ένα από τα ποιοτικότερα σύνολα της διοργάνωσης. Στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων έκανε επίδειξη δύναμης στα Σκόπια συντρίβοντας 5-0 τη Βαρντάρ, "τρέχει" αήττητο σερί οκτώ αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Η Σοσιεδάδ, από την πλευρά της, δε δείχνει σε καθόλου καλή κατάσταση, προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες, σε όλες δέχθηκε από τρία γκολ! Οι Ρώσοι έχουν το προβάδισμα σήμερα και θα τους στηρίξουμε.

"Ανοιχτό" ματς στην Τσεχία

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.95 στην αναμέτρηση Βικτόρια Πλζεν - Χάποελ Μπερ Σεβά. Η Πλζεν ξεκίνησε στο Europa League γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 στο Βουκουρέστι από τη Στεάουα με 3-0. Η ήττα αυτή, μάλιστα, είναι η μοναδική που έχει υποστεί στα δέκα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (8-1-1), συνήθως σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση, το Over 2.5 έχει επιβεβαιωθεί στα 6/8 πιο πρόσφατα ματς της. Η Μπερ Σεβά είναι, επίσης, μία ομάδα με έφεση στο σκοράρισμα, έχει βρει δίχτυα στα 9/10 τελευταία παιχνίδια της, μπορεί να... βοηθήσει σε ένα ματς με αρκετά τέρματα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr