Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: Κερδίζει το Ισραήλ, με τα γκολ στο Αζερμπαϊτζάν

14 Οκτωβρίου 2018 16:05

Κυριακή (14/10) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα συνεχίζει να κινείται σε ρυθμούς εθνικών ομάδων και Nations League, από το οποίο έχουμε ξεχωρίσει δυο επιλογές.


Επίσης, ξεχωρίσαμε μια επιλογή από Α' Βραζιλίας κι από την ισπανική λίγκα στο μπάσκετ. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Betshop.

Ντουμπλάρει τις νίκες του το Ισραήλ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το Nations League και το παιχνίδι ανάμεσα σε Ισραήλ και Αλβανία. Απόλυτη ισορροπία υπάρχει στον 1ο όμιλο της League C, καθώς Σκωτία, Ισραήλ και Αλβανία έχουν από τρεις βαθμούς μέχρι στιγμής, μετρώντας μια νίκη και μια ήττα. Το Ισραήλ, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι υποδέχθηκε τους Σκωτσέζους, επικράτησε με 2-1 παρά το γεγονός ότι βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο και γενικότερα πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση των τελευταίων μηνών. Η Αλβανία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα κόντρα στην Ιορδανία την περασμένη Τετάρτη σε φιλική αναμέτρηση, μακριά από το "σπίτι" της παρουσιάζει τρωτές αδυναμίες και είναι μια ομάδα απόλυτα στα μέτρα των γηπεδούχων. Πιστεύουμε πως εύκολα ή δυσκολα το Ισραήλ θα πάρει τη νίκη, έτσι θα επιλέξουμε τον άσσο σε απόδοση 2.10.

Over στο Μπακού

Παραμένουμε στο Nations League για την αναμέτρηση Αζερμπαϊτζάν – Μάλτα. Αήττητο συνεχίζει τις υποχρεώσεις του το Αζερμπαϊτζάν, καθώς μετά το πέρας των τριών πρώτων αγωνιστικών μια νίκη και δυο ισοπαλίες και βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου και στο -2 από το Κόσοβο. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι επικράτησε με 0-3 των Νήσων Φερόε παίζοντας ωραίο κι επιθετικό ποδόσφαιρο και κόντρα στην επίσης αδύναμη, Μάλτα, αναμένεται να κάνει και πάλι επίδειξη δύναμης. Το σενάριο του να δούμε ένα "ανοιχτό" ματς με πολλά τέρματα φαντάζει πολύ πιθανό, επομένως επιλογή μας θα αποτελέσει το Over 2,5 σε απόδοση 2.00.

Παίρνει το ντέρμπι παραμονής η Σαπεκοένσε

Περνάμε στην Α' Βραζιλίας και το ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε Σαπεκοένσε και Βιτόρια Μπαΐα. Μάχη για τη σωτηρία τους δίνουν οι δυο ομάδες, με την "Σαπέκο" να είναι στη 16η θέση με 31 βαθμούς όντας στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Βιτόρια είναι στη 18η θέση με 29 βαθμούς όντας στο -2 από τη σωτηρία της. Η διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι πως οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει τα 3/5 τελευταία παιχνίδια που έδωσαν, δείχνουν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τη Βιτόρια που προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες και πιστεύουμε πως είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς. Ο άσσος δίνεται σε απόδοση 1.95 και θα τον "τιμήσουμε".

Χαμηλό σκορ στο Χιπουσκόα – Τενερίφη

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την ισπανική λίγκα και το παιχνίδι Χιπουσκόα – Τενερίφη. Η Τενερίφη είχε πρεμιέρα με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη επομένως η ήττα της ήταν φυσιολογική, έπειτα όμως, σε τρεις εντός έδρας αγώνες, έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ. Το επιθετικό πρόβλημα της Χιπουσκόα είναι πολύ μεγάλο με σκορ 60 πόντων με Φουενλαμπράδα, 73 με Σαραγόσα και 66 με Μπασκόνια, απόψε το πρόβλημα αυτό αναμένεται να οξυνθεί με αντίπαλο την Τενερίφη του Βιντορέτα, που παίζει την κορυφαία άμυνα στην ισπανική λίγκα. Χαμηλό σκορ αναμένεται και η καλύτερη επιλογή είναι το Under 154.5 σε απόδοση 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr