Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: Με το Goal/Goal στη Γερμανία, δεν χάνει η Βαλένθια

02 Μαϊος 2019 13:12

Τις δύο προηγούμενες ημέρες διεξήχθησαν οι ημιτελικοί του Τσάμπιονς Λιγκ, την Τρίτη ο Άγιαξ νίκησε 1-0 την Τότεναμ στο Λονδίνο, ενώ χθες η Μπαρτσελόνα απέκτησε σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης κερδίζοντας 3-0 τη Λίβερπουλ στο "Καμπ Νου". Μπορεί το πρόγραμμα της Πέμπτης (02/05) να μην εμπεριέχει πολλά παιχνίδια, ωστόσο το ενδιαφέρον παραμένει μεγάλο. Σήμερα, άλλωστε, διεξάγονται οι πρώτοι ημιτελικοί του Γιουρόπα Λιγκ, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται την Τσέλσι και η Άρσεναλ τη Βαλένθια. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο σημεία από τις δύο αυτές αναμετρήσεις και σας τις αναλύει παρακάτω. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Interwetten. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

 

Γκολ εκατέρωθεν στη Φρανκφούρτη

 

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με το παιχνίδι στη Γερμανία ανάμεσα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Η Άιντραχτ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην επιστροφή της έπειτα από 5 χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τερμάτισε με χαρακτηριστική ευκολία πρώτη στον όμιλό της (είχε το απόλυτο 6Χ6), στα νοκ άουτ παιχνίδια έπειτα απέκλεισε τις Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ίντερ, Μπενφίκα και ονειρεύεται δικαιολογημένα τη συμμετοχή της στον τελικό της διοργάνωσης. Από την άλλη πλευρά, η Τσέλσι δείχνει ένα σοβαρό πρόσωπο στην Ευρώπη, κατέλαβε με άνεση την «πρωτιά» στον όμιλο και χωρίς να συναντήσει κανένα πρόβλημα πέταξε εκτός συνέχειας στα νοκ άουτ τις Μάλμε, Ντιναμό Κιέβου και Σλάβια Πράγας, μετρώντας σε αυτά τα παιχνίδια έξι νίκες.

 

Οι Λονδρέζοι αποτελούν εξ αρχής ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, ο Σάρι έχει αρχίσει να βλέπει πλέον σοβαρά τη διοργάνωση και θα παρατάξει την ομάδα του με βασική ενδεκάδα σε αμφότερα τα παιχνίδια με την Άιντραχτ. Οι Γερμανοί, πάντως, στηρίζονται στην έδρα τους και παρά τις απουσίες που έχουν στην επίθεση (τιμωρημένος ο Ρέμπιτς, τραυματίας ο Αλέ), είναι σε θέση να δημιουργήσουν προβλήματα στην Τσέλσι. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.75.

 

Παίρνει αποτέλεσμα η Βαλένθια

 

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι στο Λονδίνο ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Βαλένθια. Η Άρσεναλ χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, τερμάτισε στην 1η θέση του ομίλου της, ξεπέρασε στα νοκ άουτ παιχνίδια τα εμπόδια των ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Ρεν και με δύο νίκες Νάπολι, εξ αρχής θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου κι εδώ που έφθασε, θα είναι τεράστια αποτυχία αν δεν βρεθεί στον τελικό. Οι «κανονιέρηδες» δεν βρίσκονται πάντως σε καθόλου καλή κατάσταση, γνώρισαν τέσσερις ήττες στις πέντε πρόσφατες αγωνιστικές και την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν 3-0 από τη Λέστερ εκτός έδρας.

 

Η Βαλένθια, από την άλλη, απέκλεισε τις Σέλτικ, Κράσνονταρ και Βιγιαρεάλ στους προηγούμενους γύρους και έχει αποδείξει ότι χάνει πολύ δύσκολα στην Ευρώπη. Στις εγχώριες υποχρεώσεις τους οι «νυχτερίδες» έρχονται από δύο ήττες και παρέμειναν έτσι στην 6η θέση και στο -3 από την «τετράδα». Είναι σε θέση να φύγει με θετικό αποτέλεσμα απ' το Λονδίνο το σύνολο του Μαρθελίνο, θα κρατήσουμε το Χ2 σε απόδοση 1.90.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr